Tekvando Okullararası Gençler Grup Müsabakaları - Son Dakika
Spor

Tekvando Okullararası Gençler Grup Müsabakaları

Okullararası genç kız ve erkekler tekvando grup müsabakaları, Malatya'da başladı.

27.04.2016 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okullararası genç kız ve erkekler tekvando grup müsabakaları, Malatya'da başladı.

Spor Genel Müdürlüğü tarafından Battalgazi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalarda Adana, Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Giresun, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Mardin, Mersin, Muş, Osmaniye, Siirt, Sivas, Şanlıurfa ve Van olmak üzere toplam 21 ilden 376 sporcu mücadele edecek.

Battalgazi Spor Salonu'nda düzenlenen açılış törenine Türkiye Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, yönetim kurulu üyesi Bayram Turtay, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, tekvando takımlarının antrenör ve sporcuları katıldı.

Ramazan Erçin, törende yaptığı konuşmada, okullararası genç erkek-bayan tekvando grup yarışmalarının bir ayağının Malatya'da yapıldığını söyledi.

Tekvandonun futboldan sonra en çok lisanslı sporcuya sahip branş olduğunu vurgulayan Erçin, "Tekvando Türk sporunun lokomotif branşları arasında yer almaktadır. Uluslararası arenada, olimpiyatlarda, dünya ve Avrupa şampiyonalarında bu vatan evlatları, Türk bayrağını göndere çektirip, İstiklal Marşımızı okutarak, Türk'ün şanlı tarihine her zaman zaferler kazandırdılar." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tekvando Okullararası Gençler Grup Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement