Baykal'a Memleketinde Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Politika

Baykal'a Memleketinde Coşkulu Karşılama

Baykal\'a Memleketinde Coşkulu Karşılama

Havalimanında 'İnadına Baykal İnadına Sol' sloganlarıyla karşılandı Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) CHP Genel Başkanlığı görevinden kurultay öncesi patlak veren kaset skandalı nedeniyle istifa eden Deniz Baykal, olaydan sonra bugün ilk kez Ankara'dan çıkarak memleketi Antalya'ya geldi.

11.06.2010 16:57

Havalimanında 'İnadına Baykal İnadına Sol' sloganlarıyla karşılandı

Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA)

CHP Genel Başkanlığı görevinden kurultay öncesi patlak veren kaset skandalı nedeniyle istifa eden Deniz Baykal, olaydan sonra bugün ilk kez Ankara'dan çıkarak memleketi Antalya'ya geldi. Baykal'ı havalimanında coşkuyla karşılayan partililer 'İnadına Baykal, İnadına Sol' sloganları attı.

Antalya Milletvekili Deniz Baykal, memleketinde yine 'Genel Başkan' gibi karşılandı. Partisinin Genel Başkanlığı görevinden istifasının ardından ilk kez Ankara dışına çıkan Baykal, 3 günlük program için Antalya'ya geldi. Saat 15.00'de Antalya Havalimanı'na gelen Baykal'ı İl Başkanı Özer Ülken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, il yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclis üyeleri, eski il başkanları, eski milletvekilleri ve çok sayıda partili karşıladı. 'İnadına Baykal İnadına Sol' sloganları eşliğinde Antalya Havalimanı VIP salonundan çıkan Baykal için iki partili kadın, 'Bu kalp seni unutur mu' yazılı pankart açtı. Partililerin açtığı pankartlar arasında imzasız 'SAV Saf'lamayın. Açılımı anlatan tek lider Baykal' pankartı ise dikkat çekti.

Deniz Baykal VIP Salonu çıkışında gazetecilere, "Bugün beraberiz Alanya'da konuşuruz" dedi ve gündeme ilişkin açıklamayı burada orada yapacağını söyledi. Sivil plakalı bir minibüsle Alanya'ya hareket eden Deniz Baykal'a Antalya milletvekilleri Osman Kaptan, Atilla Emek ve Tayfur Süner eşlik etti. Baykal, bu akşam partisinin Alanya ilçe teşkilatının düzenlediği yemeğe katılarak partililere hitap edecek.

Baykal ile aynı uçakta Antalya'ya gelen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da bir programa katılmak üzere Isparta'ya geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Baykal'a Memleketinde Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement