Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ALANYASPOR'un Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesisleri, önceki gün çok özel bir dostluk turnuvasına ev sahipliği yaptı.

25.12.2012 13:12

Foto: Yılmaz ve Acarlıoğlu fotoları

===

Dostluk maçında buluştular

ALANYASPOR'un Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesisleri, önceki gün çok özel bir dostluk turnuvasına ev sahipliği yaptı. Alanya'nın ünlü isimlerinin bir araya geldiği turnuvadan önce Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, futbolculara dağıtılmak üzere vaat ettiği 2 bin dolarlık çeki yöneticilere teslim etti.

Çavuşoğlu ile birlikte aralarında Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir, Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu'nun da bulunduğu futbol maçında dostluğun en güzel örneği yaşandı.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Çavuşoğlu'nun prim çekini teslim etmesi- dostluk maçı öncesi takım fotosu

===

Paşa'nın rakibi Üsküdar

TÜRKİYE Süper Lig Bayanlar Hentbol Ligi'nde Antalya'yı başarıyla temsil eden Muratpaşa Belediyespor, bugün İstanbul Üsküdar Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Hentbol İl Temsilcisi Nedim Kum, Antalyalı tüm sporseverleri Muratpaşa'ya destek için salona davet etti.

Fotosuz

===

Paşa 4 köşe

BÖLGESEL Amatör Lig'in (BAL) 13'üncü haftasında deplasmanda Muğlaspor'u 4-0 mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, haftayı galibiyetle kapattı. 7'nci Grup'ta mücadele eden Antalya temsilcisi, Muğla Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakibini gole boğdu.

Maçın başlama vuruşuyla birlikte rakip kaleye yüklenen Muratpaşa, karşılaşmanın 25'nci dakikasında Emrah'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu rakip sahaya taşıyan Muratpaşa Belediyespor, 71'inci dakikada Oğuzhan ile farkı 2'ye çıkardı. Kırmızı siyahlılar 80'nci dakikada Eyüp ve 86'ncı dakikada Ayhan ile 2 gol daha bularak karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Muratpaşa Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Özkan Yeşil, "Maçın kontrolünü hep elimizde tuttuk. İlk yarı yakaladığımız fırsatları iyi değerlendiremedik. İkinci yarıda attığımız gollerle farkı 4'e çıkardık. Bu deplasman galibiyetine ihtiyacımız vardı. Bizlerden desteğini hiç esirgemeyen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e teşekkür ediyorum" dedi.

Foto: Maç ve hoca fotosu

===

Cenkçi turnuvayla anıldı

GAZETECİLER Cemiyeti eski başkanı Beyhan Çenkçi adına, mezarının bulunduğu Antalya'nın Kaş İlçesi'nde 'Beyhan Çenkçi Masa Tenisi Turnuvası' düzenlendi. Kaş Kaymakamlığı ve Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce ortaklaşa düzenlenen turnuvaya, 32 takım ve 320 sporcu katıldı. Kaş Kasaba Köyü Şehit Yusuf Polat Yatılı Bölge İlköğretim Kurumu'nda düzenlenen turnuva 4 gün sürdü. Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verdi.

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Kapankaya, "Beyhan Çenkçi, Kaş'ın Türkiye ve dünyaya tanıtımında çok önemli katkılar yapmış bir gazeteciydi. Kaş'ı o kadar çok seviyordu ki, öldükten sonra Kaş'a gömülmeyi vasiyet etmişti. Bu nedenle onun adını yaşatmak, gelecek kuşaklara tanıtmak bizim görevimiz. Burada onun adına yakışır maçlar oynandı. Sportmenliğinizi, birbirinize olan saygınızı hiç kaybetmeyin" diye konuştu.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)

Foto: Törenden toplu foto

===

Kuşak heyecanı

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde faaliyet gösteren Gazipaşa Tekvando Fitness Vücut Geliştirme Spor Kulübü, 2012 yılı üçüncü dönem kuşak sınavında 30 öğrenci ter döktü. Büyük heyecanın yaşandığı sınavda 30 sporcu bir üst tura geçebilmek için ter döktü. Antrenör Kerim Şanlı gözetiminde gerçekleşen sınavda 15 sporcu sarı kuşak, 1 sporcu sarı yeşil kuşak, 2 sporcu yeşil kuşak, 2 sporcu yeşil mavi kuşak, 7 sporcu mavi kuşak, 3 sporcu da kırmızı kuşağa terfi etti. Sınav sonunda başarılı sporculara kuşak ve diplomaları aileleri tarafından verildi. Sporculara aileleri de alkışlarıyla destek oldu.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA, (DHA)

Foto: Tekvando kuşak sınavından fotolar

===

Tefenni'de Birlik var

BURDUR'un Tefenni ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvası sona erdi. 12 takımın mücadele ettiği turnuvada Birlik Enerji şampiyon olurken, Sağlıkspor 2'nci, Has Eğitim de 3'ncü oldu. Birlik Enerji'nin şampiyonluk kupasını, Tefenni Belediye Başkanı Bayram Kavak verdi.

Turnuvaya katılan kurumlara teşekkür eden Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hacı Ali Özdemir, maçların centilmenlik içerisinde geçtiğini, bu yüzden çok memnun olduğunu, turnuvayı geleneksel hale getireceklerini belirtti. Hacı Ali Özdemir, hava soğuk olmasına rağmen, kurum takımlarının maçlarını izlemeye gelen seyircilere de teşekkür etti.

TEFENNİ, (DHA)

Foto: Ödül töreni

===

Küçüklerin büyük oyunu

BURDUR'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile satranç il temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Küçükler Satranç İl Birinciliği sona erdi. 150 minik sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuva, Gazi Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Yarışmalar 60 dakika+30 saniye hamle eklemeli olarak gerçekleşti. 4 gün süren turnuva 2001-2006 doğumlular ile kızlar 6 yaş grubunda 12 farklı kategoride yapıldı. Turnuva sonrasında dereceye girenlere madalyaları verildi. Dereceye giren Burdurlu sporcular, 26 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılacak Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Satranç turnuvasından görüntüler - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement