Bolu Vali Yardımcısı İsmail Atasoy Emekli Oldu - Son Dakika
Yerel

Bolu Vali Yardımcısı İsmail Atasoy Emekli Oldu

Bolu Vali Yardımcısı İsmail Atasoy Emekli Oldu

Bolu Vali Yardımcısı İsmail Atasoy yaş haddinden dolayı emekli oldu.

27.04.2012 16:44

Bolu Vali Yardımcısı İsmail Atasoy yaş haddinden dolayı emekli oldu. Vali İbrahim Özçimen, yardımcısına veda yemeğinde plaket verdi.

Yaş haddinden dolayı emekli olan Vali Yardımcısı İsmail Atasoy için Mengen Sofrası'nda veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe Vali İbrahim Özçimen, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar katıldı. Yemekte Kaymakamlar adına konuşan Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, "Ağabeyimizin tecrübelerinden çok faydalandık. Desteklerinden dolayı gönül bağımız devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun. İleriki hayatında mutluluklar diliyoruz" dedi. Emekli olan Vali Yardımcısı İsmail Atasoy'un örnek bir büyüğü olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Ömer Eru yaptığı konuşmasında, "O gittikten sonra bizlere yeri dolmayacak bir yer bıraktı. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim" diye konuştu.

Kendisi için düzenlenen yemekte duygularını aktaran Vali Yardımcısı İsmail Atasoy, "1969 yılında Çorum'da Kaymakam adayı olarak göreve başladım. Sırasıyla Eskipazar, Bünyan ve Azdavay ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptım. 1972 yılında kaymakamlık kursunu bitirdikten sonra sırasıyla Çamlıhemşin, Kavak, Narman, Malazgirt ve Çerkeş ilçelerinde kaymakamlık yaptım. Yine sırasıyla Van, Mersin, Balıkesir, Kırıkkale, Konya illerinde Vali Yardımcılığı yaptıktan sonra 2006 yılında Bolu iline atandım. Huzurlu ve mutlu bir şekilde emekli olmanın hazzını yaşıyorum. Ayrıca son görev yerim olan Bolu'daki görev huzurunu hiçbir ilde tatmadım. Hepinize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Vali İbrahim Özçimen de veda yemeğinde yapmış olduğu konuşmada, "Vali Yardımcısı İsmail Bey'in emekli olması nedeniyle bir aradayız. Yeni bir hayat yeni bir başlangıç. İsmail Bey ile huzurla çalıştık. Değerli bir ağabeyimiz. Kapımız her zaman açık. Şükranlarımızı ifade ediyorum. Bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Biz her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

Vali İbrahim Özçimen, konuşmasından sonra emekli olan Vali Yardımcısı İsmail Atasoy'a Gerede İlçesinde yapılan deri kemer ve cüzdan hediye etti.

(BV-)

27.04.2012 15: 52: 57

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolu Vali Yardımcısı İsmail Atasoy Emekli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement