Eğitim-Bir-Sen'den Üyelerine 'Sınav' Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen'den Üyelerine 'Sınav' Hizmeti

Eğitim-Bir-Sen\'den Üyelerine \'Sınav\' Hizmeti

Eğitim-Bir-Sen, Muş'ta 'şube müdürlüğü sınavına hazırlık' adı altında 140 adet kitabı sınava hazırlanan üyelerine dağıttı.
Eğitim-Bir-Sen Muş Şube Başkanı Bayram Güler, üyelerine yönelik şube müdürlüğü kurslarının başladığını belirterek,...

20.11.2013 12:36

Eğitim-Bir-Sen, Muş'ta 'şube müdürlüğü sınavına hazırlık' adı altında 140 adet kitabı sınava hazırlanan üyelerine dağıttı.

Eğitim-Bir-Sen Muş Şube Başkanı Bayram Güler, üyelerine yönelik şube müdürlüğü kurslarının başladığını belirterek, Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda eğitim vermeye başladıklarını hatırlattı. Güler, kurslara 80 müracaatın olduğunu belirterek, 140 kişiye ise sınava hazırlık kitabı dağıttıklarını söyledi. Şube Başkanı Güler, "Mili Eğitim Bakanlığı'nın Yönetici Atama Yönetmeliği'ni yayınlaması ve sınav şartı getirmesinden dolayı Eğitim-Bir-Sen harekete geçti. 29 Aralık tarihinde yapılacak olan şube müdürlüğü sınavı için üyelere yönelik hazırlık kursları ve kursa katılanlara eğitim yöneticiliği sınavlarına hazırlık kitabını dağıtık" dedi.

Bayram Güler, müracaat eden üyelere toplamda 30 saatlik kursu ücretsiz olarak vereceklerini kaydetti. Güler, "Toplam 265 sayfa olan kitabı üyelerimize takdim ettik. Görevde yükselme sınavı, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van illerinde yapılacak. Türkiye genelinde bin 700 şube müdürlüğü boş olduğu için sınav sonucu atama yapılacak. Eğitim kursları 17 Kasım tarihi itibariyle başlamış olup, 5 hafta sürecek. Her hafta sonu pazar günleri yapılacak. Buradaki amaç, üyelerimize destek olmak ve katkı sağlamak adına böyle bir çalışma başlattık. Eğitim-Bir-Sen, çalışmalarıyla üyesinden tam not almış teşkilatlardır. Üyemiz yine teşkilatımızın fedakarlığına şahit olacak. Sınava hazırlık kitabı sadece Eğitim-Bir-Sen üyelerine teşkilatımız aracılığı ile sunulacak ve Eğitim-Bir-Sen'e üye olmanın avantajı bir kez daha hissedilecek. Genel merkezimiz aracılığıyla tüm üyelerimize hizmet sunmak amacıyla çalışmamız da devam ediyor. Yapılacak olan sınavda üyeye fark yaşatan sendika yine fark edilecek" şeklinde konuştu.

Güler, daha önce müdür ve müdür yardımcılığı sınavları için hazırlık kursları yaptıklarını belirterek, kurslarda başarılı olanların birçoğunun şu anda müdür ve müdür yardımcısı olduklarını hatırlattı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen'den Üyelerine 'Sınav' Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement