Bolu'da Kadın, Kendi Eviyle Birlikte Çocuğunu da Ateşe Verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Bolu'da Kadın, Kendi Eviyle Birlikte Çocuğunu da Ateşe Verdi

Bolu'da bir kadın, eşi ve kayınvalidesiyle yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirerek evi yanıcı madde ile ateşe verdi. Kadın ve çocuğu alevlerin arasında mahsur kaldı, ancak çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

15.09.2023 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Eşi ve kayınvalidesi ile tartışan kadın evi ateşe verdi: Kadın ve 3 yaşındaki çocuk son anda kurtarıldı

BOLU - Bolu'da iddiaya göre, eşi ve kayınvalidesiyle tartışarak sinir krizi geçiren kadın, kendisi ve çocuğu içerisindeyken evi yanıcı madde ile ateşe verdi. 2 katlı evin üst katı alev topuna döndü.,

Olay, Köroğlu Mahallesi Karga Tepesi Sokak'ta 2 katlı evin üst katında meydana geldi. İddiaya göre, K.Ş. (24), evde eşi A.Ş. ve kayınvalidesiyle tartıştı. Tartışma sonrası sinir krizi geçiren kadın, 3 yaşındaki çocuğu B.E.Ş. ile yalnız kaldığı sırada, evi yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Kısa süre içerisinde alevler tüm evi sardı. Evden alevlerin yükseldiğini fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Evi ateşe veren kadın, çocuğu ile alevlerin arasında mahsur kaldı. Evden seslerin geldiğini fark eden vatandaşlar tarafından, evin içerisindeki kadın ve çocuk kurtarılarak, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine hafif yaralı olarak götürüldü.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bolu\'da Kadın, Kendi Eviyle Birlikte Çocuğunu da Ateşe Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bolu'da Kadın, Kendi Eviyle Birlikte Çocuğunu da Ateşe Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement