Bursa'da Sağanak Yağış ve Dolu: Araçlar Yolda Zorlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da Sağanak Yağış ve Dolu: Araçlar Yolda Zorlandı

Bursa'da etkili olan sağanak yağış ve dolu nedeniyle araçlar zor anlar yaşadı. Sağanak yağış sonrası rögarlar taştı, Mimar Sinan batçığı trafiğe kapatıldı. Ceviz büyüklüğünde dolu yağışı araç sahipleri araçlarını korumak için önlem aldı.

12.11.2023 05:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da vatandaş ceviz büyüklüğünde yağan doludan aracını böyle korumaya çalıştı

Sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

Rögarlar taştı, sokaklar göle döndü

BURSA - Bursa'da etkili olan sağanak yağış ve dolu, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sağanak yağış sonrası araçlar, yolda ilerlemekte zorluk yaşarken vatandaşlar araçlarını dolu yağışından karton ve battaniye ile korumaya böyle çalıştı. Bir vatandaşın aracını kartonla korumaya çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

Merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer başta olmak üzere Bursa'nın tüm ilçelerinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Ankara Yolu Caddesi'nde rögarlar taştı, araçlar gitmekte zorlandı. Diğer yandan sağanak yağış sebebiyle Mimar Sinan batçığı kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi ekiplerinin müdahalesiyle yol, tekrardan trafiğe açıldı.

Ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Özellikle merkez Yıldırım ilçesinin dağlık alana yakın olan Teleferik Mahallesi'ne ve Osmangazi ilçesine bağlı Elmasbahçeler Mahallesi mevkiine ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. O anlar bir güvenlik kamerasına anbean yansırken, araç sahipleri araçlarının üzerlerini halı, karton gibi eşyalarla örterek araçlarının zarar görmesini engellemeye çalıştı.

Bursa\'da Sağanak Yağış ve Dolu: Araçlar Yolda Zorlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da Sağanak Yağış ve Dolu: Araçlar Yolda Zorlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement