Karısının ilişki yaşadığı adamı, küçük kızının gözü önünde tabancayla öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Karısının ilişki yaşadığı adamı, küçük kızının gözü önünde tabancayla öldürdü

Denizli'de iş yerinin önünde küçük kızıyla birlikte oturan Doğan Göktaş, uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Halil İbrahim O. isimli saldırganın; eşinin bir süre önce evi terk ederek Göktaş ilk birlikte yaşamaya başlaması nedeniyle cinayeti işlediğini iddia etti.

25.04.2023 13:37  Güncelleme: 16:05

Bu sabah saat 10.30 sıralarında Merkezefendi ilçesi Yeni Mahalle Hüdai Oral Caddesinde faaliyet gösteren bir börekçiye gelen Halil İbrahim O. isimli şüpheli, araçtan inerek iş yerinin önünde küçük kızıyla birlikte oturmakta olan iş yeri sahibi Doğan Göktaş'a (43) 7 el ateş etti.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Tanınmamak için başına şapka takan saldırgan, daha sonra geldiği araçla olay yerinden kaçtı. Başına 1 ve göğsüne ise 3 adet kurşun isabet eden Doğan Göktaş, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Doğan Göktaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı hayatını kaybetti.

Eşinin ilişki yaşadığı adamı çocuğunun gözü önünde öldürdü

KISA SÜREDE YAKALANDI

Doğan Göktaş'ı çocuğunun gözü önünde defalarca ateş ederek öldüren saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Aracın gidiş yönleri tespit edilen saldırgan Halil İbrahim O., Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi 2712 Sokakta aracıyla birlikte yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen saldırgan, sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Halil İbrahim O., cinayeti niçin işlediği yönündeki soruları ise cevapsız bıraktı.

Eşinin ilişki yaşadığı adamı çocuğunun gözü önünde öldürdü

KARISIYLA BİRLİKTE YAŞADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Doğan Göktaş'ı vurma ve ardından kaçış anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan saldırganın eşinin bir süre önce evi terk ederek saldırıda hayatını kaybeden Doğan Göktaş ilk birlikte yaşamaya başladığı, Halil İbrahim O.'nun da cinayeti bu yüzden işlediğini iddia edildi.

Hayatını kaybeden Doğan Göktaş'tan geriye ise birkaç gün önce sosyal medya hesabından paylaştığı kızının 27 Nisan'da yapılacak düğün törenine ait davetiye kaldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Karısının ilişki yaşadığı adamı, küçük kızının gözü önünde tabancayla öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Karısının ilişki yaşadığı adamı, küçük kızının gözü önünde tabancayla öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Fason Meil: Bunu bile hükümete maleden gerzekler olduğu sürece bu ülkede bu tür olaylar bitmez. Zeka seviyesi henüz evrimleşmemiş muhalif canlılar var. 42 42 Yanıtla
    Anazarbus : Kadem desem. Kadının beyanı esastır maddesini yasaya koyup erkekleri degersizlestiren adaletsiz hukuk desem. Bunu yapanın derya yanık ile Sümeyye Erdoğan desem. Tabi ki araştırmadan yok dersin 1 0
  • Zinnur Tosun: Eger Kadın bosanmadan ,maktul ile birlikte oldu ise bu zinadır ilişki diyerek normalleştirmeyi anlamış değilim.Malesef böyle olursa kıskançlık yuzunden bu tur haberleri cok okuruz. 77 6 Yanıtla
    Beşiktaş 1903: Zinayı suç olmaktan kim çıkardı 29 3 Anazarbus : Beşiktaş 1903 ... Tabi ki eyyyy CeHaPe 1 0
  • Kutalmış Kutluk: akp zinayı yasalaştırmıştır. şimdi kendisine muhafazakar diyen seçmen şapkasını onune koysun. ab'nin kaç fasılını yerine getirmiştir akp. 42 35 Yanıtla
  • Mehmet Uvez: biryerlerine sahip çıkamamanın sonu malesef 38 1 Yanıtla
  • Önder Toprak: Akp Hükümeti Çıkardı Zina Serbest 10 13 Yanıtla
  • Gökhan GÜVEN: Merak etmeyin, AKP gelecek dertler bitecek 5 10 Yanıtla

Advertisement