Dilan Polat, Nez Demir'den şikayetini geri çekti - Son Dakika
3.Sayfa

Dilan Polat, Nez Demir'den şikayetini geri çekti

Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle Nez Demir'den şikayetçi olmuştu. İlk celsede Polat, şikayetinden vazgeçti ve duruşmada ağlayarak ifade verirken Demir de gözyaşlarına hakim olamadı.

28.03.2024 13:40  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Dilan Polat ve Nez Demir arası açılmıştı. Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesajlar attığı gerekçesiyle Nez Demir'den şikayetçi olmuştu. Hakim karşısına çıkan Polat, geri adım attı.

DİLAN POLAT SEGBİS SİSTEMİYLE BAĞLANDI

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat kendisine hakaret içerikli mesaj attığı iddiasıyla Fenomen Nez Demir'den şikayetçi olmuştu. Nez Demir hakkında, 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlarından toplam 2 yıl 9 ay hapis istemiyle dava açıldı. Anadolu 50. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ilk celseye sanık Nez Demir ve taraf avukatları katıldı. Dilan Polat ise tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) ile katıldı.

Dilan Polat, Nez Demir'den şikayetini geri çekti

ESKİ ARKADAŞLAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Duruşmada söz verilen Nez Demir gözyaşları içinde, "Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Başka söyleyecek bir şeyim yok. Mesaj atılması doğru ama tehdit unsuru olarak atmadım, her zamanki aramızdaki kavgalar" dedi. Duruşma boyunca ağlayan Dilan Polat ise şikayetinden vazgeçtiğini ifade etti. Mahkeme, Dilan Polat'ın şikayetini çekmesi üzerine davanın düşürülmesine hükmetti.

Dilan Polat, Nez Demir'den şikayetini geri çekti
Dilan Polat, Nez Demir'den şikayetini geri çekti
Dilan Polat, Nez Demir\'den şikayetini geri çekti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dilan Polat, Nez Demir'den şikayetini geri çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Turk: ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün kana yaram kana kana sızlarsın bugün dertli sazım dertli dertli çalarım bugün 18 10 Yanıtla
  • Hugs70: körler sağırlar birbirini ağırlar atasözümüz 13 0 Yanıtla
  • halil Dikmen: Memleketin dustugu hale bak hele baska derdimiz yokda bu asifteleri mansete tasiyoruz 7 0 Yanıtla
  • Zuzu Cimşit: Banene haber yapın 2 0 Yanıtla

Advertisement