İnşaatın Bodrum Katında, Yarı Çıplak ve Pantolonu Ters Giymiş Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

İnşaatın Bodrum Katında, Yarı Çıplak ve Pantolonu Ters Giymiş Erkek Cesedi Bulundu

Adana'da bir inşaatın bodrum katında, yarı çıplak ve pantolonu ters giymiş halde erkek cesedi bulundu. Ceset, ekiplerin yaptığı çalışmadan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

15.11.2018 16:40  Güncelleme: 17:09

Adana'da bir inşaatın bodrum katında yarı çıplak pantolonu ters giymiş halde bir erkek cesedi bulundu. 30-40 yaşlarındaki şahsın yarı çıplak ve vücudunun değişik yerlerinde izler olması polisi şüphelendirdi. Ceset, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmadan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

YERDE ÇIPLAK HALDE YATAN BİRİNİ GÖRDÜ

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Reşatbey Mahallesindeki inşaatta çalışan bir kişi, bodrumun göründüğü yere baktığı sırada yarı çıplak halde yerde yatan birini gördü. Şahsa seslendi ancak ses vermeyince hemen polise haber verdi.

EKİPLER, HAYATINI KAYBETTİĞİNİ BELİRLEDİ

Olay yerine gelen ekipler kapı kilitli olduğu için merdivenle indikleri yerde şahsı kontrol ettiklerinde hayatını kaybettiğini belirledi. 30-40 yaşlarındaki şahsın yarı çıplak ve vücudunun değişik yerlerinde izler olması polisi şüphelendirdi.

İnşaatın <a class='keyword-sd' href='/bodrum/' title='Bodrum'>Bodrum</a> Katında, Yarı Çıplak ve Pantolonu Ters Giymiş Erkek Cesedi Bulundu

NASIL ÖLDÜĞÜ ARAŞTIRILIYOR

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olay yerine gelerek konuyu araştırmaya başladı. Polis olay yerinde bütün detayları titizlikle inceleyerek şahsın nasıl öldüğünü tespit etmeye çalışıyor.

PANTOLONU TERS GİYMİŞ

Üzerinden kimlik çıkmadığı için ismi de belirlenemeyen şahsın düşme ihtimalini de değerlendiriyor. Ayrıca ölen şahsın pantolonu ters giymiş olması da şüphe uyandırdı. Ceset olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışamadan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

İnşaatın Bodrum Katında, Yarı Çıplak ve Pantolonu Ters Giymiş Erkek Cesedi Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İnşaatın Bodrum Katında, Yarı Çıplak ve Pantolonu Ters Giymiş Erkek Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • haci firuz: içmiş garanti...kaka yapmaya gitmiş..işi bitmiş..sonracima pantalonunu giyerkene ters giymiş...ahaa ayağına dolaşmış...sonrasına düşmüş..ölmüş..! 2 31 Yanıtla
  • Atomu Parçalamaktan Daha Zor: Bu tür olaylar Adana'nın daha çok birkaç kenar semtinde yaşanıyor. Oralarda yaşayanların da Adana'yla uzaktan yakından alakaları yok. Merkezdeki olayların kaynağı da yine bu insanlar. Dışardan gelenler güzel Adana'mızın adını kirlettiler maalesef. Onlar yüzünden insanlarda bir önyargı oluştu. 14 1 Yanıtla
    Umit: Reşatbey mi kenar mahalle 1 0
  • Hoppaaa: Samsun mu 3 12 Yanıtla
  • .: adanadan normal manzaralar 12 1 Yanıtla
  • Valla Adana: Haberlerin çoğunu içinizde yaşanan vahim olaylar içeriyor. Az dur deyin kendinize. Valla ben bir adanalıyla tanışsam uzak durur oldum.ne vakit konuşacak olsam o adanalı deyip kenarda duruyorum. Vaktiyle teeee 1950lerde annannemin dedesinin parasını çalmışlar Adanada. Amcam orada polis olarak görev yaptı ama onu da dolandırmışlar 4 6 Yanıtla
  • sağ salim: adanada sıradan bır gun 7 2 Yanıtla
  • Kadın : Yeter artık!!! Bu açlık ,geçim sıkıntısı falan değil! !! Bu düpedüz ahlaksızlık 8 0 Yanıtla
  • Nur: Yazık gunahya bıraz vucdan merhamet ALLAH korkusu bu dunya ededı degıl 8 0 Yanıtla
  • Pamuk: Adanadan normal haberler ne demek yaa ne ara normal görür oldunuz bunlari 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement