Pazar günü saat 19.00 sıralarında İstiklal Caddesi'nde bulunan bir restoranda meydana gelen olayda, restorana giren bir şahıs kimsenin oturmadığı masadaki tepside bulunan yiyeceklerden atıştırdı. Şahıs restoranda bir süre dolaştıktan sonra çıkmak üzereyken güvenlik kamerasını gözüne kestirdi.
Masadaki sandalyelerden birini alıp kameraya zarar vermeye başlayan şahıs ardından sandalyeyi bırakıp eliyle kameraya birkaç kez vuran şahıs sonra kameranın açısını değiştirdi. Saldırganın tuhaf davranışları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Restoran çalışanı Şirin Dolaşmaz, "Saat 19.00 - 19.30 arası dışardan ismini bilmediğimiz bir beyefendi geldi. Boş bulunan masaya oturup tepsiden bir şeyler atıştırdıktan sonra terası kontrol ediyor. Geri dönüyor ve kameraları kontrol ediyor. Kameranın görüntülediğini fark ettiği an sandalye ile kameraya vuruyor. Ardından terastan indikten sonra geri geliyor ve bu sefer kameramızı yumrukluyor ve yamultuyor. Kameranın yönünü değiştirdikten sonra camlara da zarar vererek aşağı iniyor" dedi.

Son Dakika › 3.Sayfa › İstanbul'da akıl sır erdirilemeyen olay! Masadaki yemeği yedikten sonra sandalye ile kamerayı kırdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.