Havaya kaldırıp beton zemine çarptı! İzmir'de köpeğe işkence eden şahıs güvenlik kamerasına takıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Havaya kaldırıp beton zemine çarptı! İzmir'de köpeğe işkence eden şahıs güvenlik kamerasına takıldı

İzmir'de bir kişinin köpeğe yaptığı işkence saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kişinin yerde bulunan köpeği tasmasından çekerek havaya kaldırdığı, ardından da sert bir şekilde beton zemine çarptığı görüldü. Zanlı gözaltına alınırken, köpek ise rehabilitasyon merkezini götürüldü.

27.04.2023 23:18  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca ilçesinde isminin Ş.A. olduğu öğrenilen bir kişi tarafından tasmasından tuttuğu köpeğe yapmış olduğu işkence yakınlarda bulunan bir vatandaş tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

HAVAYA KALDIRIP DUVARA VURDU

Görüntülerde; Ş.A.'nın yerde bulunan köpeği tasmasından çekerek havaya kaldırdığı, ardından da sert bir şekilde beton zemine çarptığı ve daha sonrasında ise köpeği tasmasından zorla sürükleyerek götürmeye çalıştığı yer alıyor.

GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan o esnada yanına gelen bir kişinin ise kişiye hiçbir şekilde engel olmaması da görüntülere yansıdı. Şahıs, kısa sürede yakalandı "Yağma ve TCK'nun 191 maddesi gereğince kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak kabul etmek veya bulundurmak" suçlarından kaydı bulunduğu öğrenilen Ş.A., Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına aldı.

KÖPEK REHABİLİTASYON MERKEZİ'NE GÖTÜRÜLDÜ

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Buca Belediyesi ekipleri köpeği tedavi altına aldıSosyal medyada yayımlanan görüntülere binlerce kullanıcı tarafından tepkiler gelirken, durumunun iyi olduğu öğrenilen köpek ise belediye ekiplerince tedavi edilmek üzere Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.

İzmir'de bir şahsın köpeğe işkence anları anbean kamerada! Havaya kaldırıp beton zemine çarptı
Havaya kaldırıp beton zemine çarptı! İzmir\'de köpeğe işkence eden şahıs güvenlik kamerasına takıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Havaya kaldırıp beton zemine çarptı! İzmir'de köpeğe işkence eden şahıs güvenlik kamerasına takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Okan Büyükbaş: O videoyu çekip o caniyi ihbar eden ve yakalatandan Allah razı olsun 59 0 Yanıtla
  • esoes esoes: Allah ından bul. 40 0 Yanıtla
  • Necati Kaya: Ellerin kırılsın. 39 0 Yanıtla
  • Cengiz Mertoglu: Ondan sonra yorumlariniza dikkat edin diyorsunuz ozaman sizlerde gorevinizi yapin... 14 0 Yanıtla

Advertisement