Kaldırımda yürürken vuruldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaldırımda yürürken vuruldu

18.05.2021 16:12  Güncelleme: 18:32

Kaldırımda yürürken vuruldu Saldırgan olay yerinden kaçtı, yaralı hastaneye kaldırıldı ADANA - Adana'da bir kişi, kaldırımda yürürken tabancayla bacağından vurularak yaralandı.

Kaldırımda yürürken vuruldu

Saldırgan olay yerinden kaçtı, yaralı hastaneye kaldırıldı

ADANA - Adana'da bir kişi, kaldırımda yürürken tabancayla bacağından vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde meydana geldi. Gürkan G. öğle saatlerinde, Turgut Özal Bulvarı'nda kaldırımda yürürken arkasından koşarak gelen bir kişi tabancayla ateş edip kaçtı. Gürkan G., bacaklarına isabet eden mermiler nedeniyle kanlar içinde yere yığıldı. Şüpheli ise otomobile binip, olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, ilk müdahalesinin ardından Gürkan G.'yi ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ise saldırganın kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kaldırımda yürürken vuruldu - Son Dakika


Advertisement