Camiye giderken ceset buldular - Son Dakika
3.Sayfa

Camiye giderken ceset buldular

Kastamonu'da teravihe gidenler inşaat alanında bir erkek cesedi buldu. Cesedin İsmail Konukçu'ya ait olduğu ve baş bölgesinden darbe aldığı tespit edildi. Konukçu'nun intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

28.03.2024 23:24  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da teravih namazı için camiye giden vatandaşlar, geçtikleri inşaat alanında bir erkek cesedi fark etti. Durumun haber verilmesiyle bölgeye gelen ekipler, cansız bedenin kimliğini tespit ederken şahsın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

İNTİHAR ŞÜPHESİ

Kuzeykent Mahallesi Karadut Sokak'ta teravih namazı için camiye vatandaşlar, inşaat halindeki binanın önünde yerde yatar vaziyette bir kişiyi gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın öldüğünü tespit etti.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları neticesinde, cesedin 30 yaşındaki İsmail Konukçu'ya ait olduğu belirlendi. İsmail Konukçu'nun baş bölgesinden darbe aldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde de kırıklar olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Konukçu'nun intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Teravihe giderken inşaatta ceset buldular
Camiye giderken ceset buldular
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Camiye giderken ceset buldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement