Kayseri Kocasinan'da silahlı kavgada yakalanan 5 kişiden 3'ü tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kayseri Kocasinan'da silahlı kavgada yakalanan 5 kişiden 3'ü tutuklandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgayla ilgili polis çalışmasında 5 kişi ruhsatsız tüfek ve kurusıkı tabancayla yakalandı. Yakalananlardan 3'ü 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda silahlı kavgaya karışan 3 kişi tutuklandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Kocasinan ilçesine bağlı Şeker Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavga ile ilgili çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda olaya karışan 5 kişi suç aletleri olan ruhsatsız tüfek ve kurusıkı tabanca ile birlikte yakalandı.

Yakalanan şahıslardan M.D. (27), S.T. (30) ve E.H.D. (30) 'kasten yaralama' suçundan çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanırken, S.Ç. (19) ve H.Ö. (23) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.