Polis, koronavirüs tedbirlerine uymayan gece kulübüne baskın düzenledi: 20 gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Polis, koronavirüs tedbirlerine uymayan gece kulübüne baskın düzenledi: 20 gözaltı

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymayan Bursa'daki bir gece kulübüne polis ekipleri tarafından operasyon yapıldı. Kulüpten, içlerinde polis tarafından aranılan kişilerin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

26.03.2020 03:31  Güncelleme: 13:42

Bursa'da Altıparmak Caddesi'nde bulunan gece kulübüne 100 polisin katılımıyla baskın düzenlendi. Operasyon sırasında kulüpte bulunan müşteri, çalışan ve aranması bulunan 20 kişi gözaltına alındı.

İŞ YERLERİ MÜHÜRLENDİ

Osmangazi SÖS Büro Amirliği, Çarşı Polis Merkezi ve Ahlak Büro Amirliğince il genelinde koronavirüs sebebiyle iş yerlerine yönelik soruşturma yürüten ekipler 00.00'da harekete geçerek belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yaptı. 100'e yakın polis, tek tek iş yerleri adreslerin bulunduğu mekanlara yöneldi. Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi'nde bulunan Çiçek Pasajı gece kulübüne baskın yapan ekipler kapıları kırarak içeriye girdi. Gece yarısı polisleri karşısında gören çalışanlar ve müşteriler ne olduğunu anlamadan gözaltına alındı. Gece yarısı başlayan operasyonun sürdüğü ve gözaltıların devam ettiği öğrenilirken, açık iş yerleri mühürlendi.

Polis, koronavirüs tedbirlerine uymayan gece kulübüne baskın düzenledi: 20 gözaltı
Polis, koronavirüs tedbirlerine uymayan gece kulübüne baskın düzenledi: 20 gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis, koronavirüs tedbirlerine uymayan gece kulübüne baskın düzenledi: 20 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ganyotçu: fıkra gibi ülkeyiz ya yemin ederim kolpaçinoyuz :D 10 3 Yanıtla
  • DİLLERDESİN: ulan neyin kafasını yaşıyorsunuz angurtmusunuz insanların sağlığını tehlikeye atıyorsunuz 10 2 Yanıtla
  • Hak: Sahibini anladık onun derdi para kazanmak ona her yol mübah ta, gidip eğlenenlerin gerçekten zeka geriliği olduğunu düşünüyorum. 6 2 Yanıtla
    .: Şu ortamda izbe gibi yerde eğlebilmesi o da ayrı bir kişilik yapısı. 0 0
  • .: Çok ağır denetimler artık şart oldu şart 5 2 Yanıtla
  • ayla: Yetkililere yalvarıyorum lütfen 1-2 hafta dışarı çıkma yasağı getirinde millet evinde oturmaya alışsın. Yoksa bu duyarsız insanlar yüzünden haketmeyen insanların canı yanıyor. orada görev yapan polislerin ve onların yakınlarının suçu ne? 5 1 Yanıtla

Advertisement