Küçükçekmece'de beton mikseri altında kalan kadının bacağı koptu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Küçükçekmece'de beton mikseri altında kalan kadının bacağı koptu

06.07.2021 18:17  Güncelleme: 18:52

Küçükçekmece'de yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, beton mikserinin altında kalarak, ağır yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve bacağı koptuğu belirlenen kadın hastanede tedavi altına alındı.

Halkalı İkitelli Caddesi üzerinde Sefaköy istikametine giden M.Ç.'nin kullandığı 34 SF 5372 plakalı beton mikseri caddenin karşısına geçmeye çalışan Hülya A.'ya çarptı. Beton mikserinin altında kalarak, ağır yaralanan kadının bacağı koptu. Çevredekilerin seslendiği şoför, beton mikserini durdurdu.

KADININ DURUMU AĞIR

Feci kaza sonrası olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kazanın yaşandığı yerde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de tonlarca ağırlığındaki beton mikserinin altında kalan kadını çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı kadın ilk müdahalenin ardından Küçükçekmece'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hülya A.'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Kamyon sürücüsü ise polis ekiplerince gözaltına alınarak, Halkalı Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis ekipleri daha sonra olay yerinde inceleme yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçükçekmece'de beton mikseri altında kalan kadının bacağı koptu - Son Dakika


Advertisement