Kullandığı iş makinesiyle Alparslan-2 Barajı göletine düşen operatör kayboldu - Son Dakika
3.Sayfa

Kullandığı iş makinesiyle Alparslan-2 Barajı göletine düşen operatör kayboldu

Muş'ta kullandığı iş makinesiyle yapımı devam eden Alparslan-2 Barajı göletine düşen operatör kayboldu.

24.05.2020 19:37  Güncelleme: 02:54

Muş- Varto yolunun 32. kilometresindeki Alparslan-2 Barajı'nın gövdesinde iş makinesiyle (ekskavatör) çalışma yapan 45 yaşındaki Ömer Demir, gövdeden sürüklenerek gölete düştü. Demir ve iş makinesi bir süre sonra derin sularda gözden kayboldu.

İNŞAAT ÇALIŞMALARI DURDU

Durumu fark eden işçiler, jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye yönlendirilen ekipler güvenlik önlemi aldı, baraj inşaatında çalışmalara ara verildi.

Kullandığı iş makinesiyle Alparslan-2 Barajı göletine düşen operatör kayboldu

OLUMSUZ HAVA ARAMA ÇALIŞMALARINA ENGEL OLDU

Bitlis'in Tatvan ilçesinden gelen 4 kişilik dalgıç polis ekibiyle yürütülen 9 saatlik çalışmada bir sonuç alınamayınca aramaya olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verildi.

Muş AFAD Müdürü Veysi As, gazetecilere yaptığı açıklamada, son konusu olayın haber verilmesi üzerine ekiplerin bölgeye gönderildiğini söyledi.

Kullandığı iş makinesiyle Alparslan-2 Barajı göletine düşen operatör kayboldu

"SU YAĞIŞ NEDENİYLE BULANIK"

Bitlis Emniyet Müdürlüğünden dalgıç ekip talep ettiklerini ifade eden As, şöyle konuştu: "Dört dalgıç arkadaşımızla arama çalışması yürüttük. İş makinesinin yeri tespit edildi ancak operatöre henüz ulaşılamadı. Su yağış nedeniyle bulanık. Arkadaşlarımızın oksijen tüpünün de tükenmesi nedeniyle bu akşam arama çalışmasını sonlandırdık. Yarın sabah aynı ekip çalışmaya başlayacak. Operatörü buluncaya kadar çalışmalarımız devam edecek."

Olayı duyarak operatör Ömer Demir'in Diyarbakır'daki ailesi de kente gelerek çalışmaları takip etti.

Kullandığı iş makinesiyle Alparslan-2 Barajı göletine düşen operatör kayboldu
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Kullandığı iş makinesiyle Alparslan-2 Barajı göletine düşen operatör kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Şamil: Operatörler çok zeki insanlardan olur.Gerçekten yaratıcı bir zekaya sahip olmaları gerekir ki bu işi hakkıyla yapabilsinler.O kadar açıyı ve olguyu bir araya saniyeler içinde getirmeniz gerekiyor ki sadece bunlardan birisini yapmaz iseniz hayatınızı kaybetme riski ile karşı karşıya kalıyorsunuz.Bu kadar basit bir eğimdeki bir iş makinası normal şartlarda yani operatör sağlıklı iken bu kadar mesafeye kadar gitmez.Elinde öyle bir alet varki bir hamle ile durdururdu makinayı.Galiba kriz geçirdi.vs 1 1 Yanıtla
  • Fahri: Benim yeğenimdi mekanı cennet olsun Yorumlari okudum yok durdurabilirdi o hızla nasıl durdursun tek söyleyeceğimiz mekanı cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • Mehmet : Haklısın abi ben bunu tanıyorum bundan 1 ay önce hasankeyfte yani batma da çalışıyordu oraya geldi babamın arkadaşı psikolojik sorunları va r 0 0 Yanıtla

Advertisement