Metroda kadına yumruk atan adam linç edilmek istendi - Son Dakika
3.Sayfa

Metroda kadına yumruk atan adam linç edilmek istendi

Yenikapı-Hacıosman seferi yapan metro hattında bir şahıs, tartıştığı kadın yolcuya yumruk attı. Vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen şahıs, metro bankının altına sığınarak kurtuldu. Olay anı ise bir vatandaşın telefon kamerasına saniye saniye yansıdı.

15.10.2023 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Yenikapı- Hacıosman seferi yapan M2 metro hattında iddialara göre bir şahıs, tartıştığı kadın yolcuya yumruk attı. Yumruk atan şahıs vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

KADINA YUMRUK ATTI

Dün saat 18.50 sıralarında M2 Metro hattında Yenikapı yönüne doğru yolculuk yapan erkek şahısla bir kadın bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sonucu erkek, kadın yolcuya saldırarak yumruk attı. Olayı gören vatandaşlar saldırgan şahsı metro kapısına önüne çekerek kadından uzaklaştırdı.

LİNÇ ETTİLER

Şişli- Mecidiyeköy durağına gelindiğinde saldırgan şahıs vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Şahıs, araya giren vatandaşlar sayesinde metro bankının altına sığınarak linçten kurtuldu. Saldırgan adama yönelik linç girişimi bir vatandaşın telefon kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay yerine metronun güvenlik görevlisi ve polis ekipleri çağrıldı.

Metroda kadına yumruk atan adam linç edilmek istendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Metroda kadına yumruk atan adam linç edilmek istendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement