Tuvaletini yapmak için çıktığı inşaattan düşen şahıs hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tuvaletini yapmak için çıktığı inşaattan düşen şahıs hayatını kaybetti

12.04.2026 14:43

Malatya'da bir inşaatta tuvaletini yapmak için çıktığı alandan düşen 31 yaşındaki Muhammed Ali Şahin, hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya'da tuvaletini yapmak için çıktığı inşaatta yaklaşık 3 metre yükseklikten düştükten sonra hastaneye kaldırılan şahıs kurtarılamadı.

Tuvaletini yapmak için çıktığı inşaattan düşen şahıs hayatını kaybetti
Tuvaletini yapmak için çıktığı inşaattan düşen şahıs hayatını kaybetti
Tuvaletini yapmak için çıktığı inşaattan düşen şahıs hayatını kaybetti

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Olay, Battalgazi ilçesi Emeksiz Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. iddiaya göre, Muhammed Ali Şahin (31) tuvaletini yapmak için girdiği inşaatta yaklaşık 3 metre yükseklikten zemine düştü. Çevredekilerin durumu fark ederek ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor. 

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tuvaletini yapmak için çıktığı inşaattan düşen şahıs hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement