Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı

Hatay'ın Antakya ilçesinde, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan mazgallar, motosikletli hırsızlar tarafından çalındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızların çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldığı görüldü. Mahalle sakinleri, hırsızlık olaylarına karşı gece bekçileri işe aldıklarını belirtti.

16.04.2024 10:29

Motosikletli mazgal hırsızları kamerada

HATAY - Hatay'ın Antakya ilçesinde mazgalların motosikletli hırsızlar tarafından çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Depremin en çok yıkıma neden olduğu mahallelerden olan Hatay'ın Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'ndeki sokaklarda bulunan mazgallar, hırsızlar tarafından çalındı. Mahallede bulunan bir güvenlik kamerasına, motosikletli hırsızların sokaktaki mazgalı çalma anını görüntülendi. Görüntülerde; 3 şahsın öncelikle çevreyi kontrol ettikten sonra mazgalları çaldıkları görüldü.

"Hırsızlık olaylarına karşı güvenli tedbirleri olarak gece bekçileri işe aldık"

Genellikle böyle hırsızlık olayları yaşadıklarını ifade eden Ali Bilmez, "İş makinelerimize, araç ve gereçlerimize karşı hırsızlık olaylarıyla denk geldik. Hırsızların kimilerini ihbar ettik kimileri de yakalayamadık ve ihbar edemedik. Genellikle hırsızlar, demir ağırlık eşyaları çalıyorlar. Geçtiğimiz günlerde makinelerimizden yakıtlarımız çalındı. Bu tarz hırsızlık olayları oluyor. Hırsızlık olaylarına karşı güvenli tedbirleri olarak gece bekçileri işe aldık" dedi.

Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosikletli hırsızlar mazgalları çalarken kameralara yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement