İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yüksek sesle müzik dinleyen bir grup ile onları uyaran vatandaş arasında gerginlik yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahısların küfür ederek vatandaşa ait araca vurduğu görüldü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, Başakşehir'de gece saatlerinde meydana geldi. Yüksek sesle müzik dinleyen bir grup, çevrede rahatsızlığa neden oldu.
Duruma tepki gösteren bir vatandaş, aracıyla grubun yanına giderek "Müziğin sesini kısın" dedi. Bunun üzerine taraflar arasında sözlü tartışma çıktı.
Uyarıya tepki gösteren gruptaki bazı kişiler, vatandaşa küfür ederek aracına vurdu. Çevrede kısa süreli gerginlik yaşanırken, olay cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde taraflar arasında yaşanan tartışma ve grubun agresif tavırları dikkat çekiyor.
Hakarete uğrayan vatandaşın olayın ardından şahıslardan şikayetçi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Son Dakika › 3. Sayfa › Müziğin sesini kısmalarını istedi, ortalık bir anda karıştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)