Polisin Her Yerde Aradığı Suçlu, Yakalanınca Roman Havası Oynadı - Son Dakika
3.Sayfa

Polisin Her Yerde Aradığı Suçlu, Yakalanınca Roman Havası Oynadı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gelini ile girdikleri kuyumcudan tırnakçılık yöntemi ile 30 bin TL değerinde 5 altın bilezik çalan yaşlı kadın, adliyeye sevk edilirken roman havası oynadı.

05.09.2018 16:43  Güncelleme: 17:07

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gelini ile girdikleri kuyumcudan tırnakçılık yöntemi ile 30 bin TL değerinde 5 altın bilezik çalan yaşlı kadın ve birlikte olay yerinden kaçtığı şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerinin 20 ayrı suçtan aradığı yaşlı kadın adliyeye sevk edilirken Roman havası oynadı.

Olay, 30 Ağustos tarihinde Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre O.A. isimli vatandaşa ait bir kuyumcuya gelen A.Y. (65) ile gelini, iş yeri sahibini oyalayarak iş yerinden piyasa değeri yaklaşık 30 bin TL olan 5 adet altın bileziği çalarak kayıplara karıştı. Akşam saatlerinde sayım yapan iş yeri sahibi, 5 bileziğinin eksik olduğunu fark ederek kamere görüntülerini inceledi ve soyulduğunu anlayınca durumu polise bildirdi. İş yeri sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayını gerçekleştiren A.Y. ile yanındaki gelinin kimliği tespit edildi. Şüphelilerin bindiği kiralık aracın plakasını tespit eden polis ekipleri, önceki gün aracın Kocaeli sınırlarına girdiğini fark etti.

Polisin Her Yerde Aradığı Suçlu, Yakalanınca Roman Havası Oynadı

11 YIL 10 AY 10 GÜN HAPİS CEZASININ BULUNDUĞU ÖĞRENİLDİ

Aracın Kartepe ilçesi TEM Otoyolu Tepetarla mevkiinde seyir halinde olduğu bilgisini alan polis ekipleri operasyon düzenledi. Durdurulan araçta bulunan A.Y. ve yanındaki F.G. (59) yakalanarak gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen A.Y.'nin benzer suçlardan 30'un üzerinde suç kaydının olduğu, 5 ilde gerçekleştirdiği yankesicilik olayından dolayı 20 farklı dosyadan arandığı ve hakkında kesinleşmiş 11 yıl 10 ay 10 gün hapis cezasının bulunduğu ve 8 bin 100 TL adli para cezası bulunduğu öğrenildi. Diğer şüpheli F.G.'nin ise işlediği çeşitli suçlardan kaydının olduğu, A.Y. ile gelinini olay anında araçla beklediği suç işlemelerine yardım ettiği tespit edildi. İstanbul polisi tarafından yaklaşık 5 senedir her yerde arandığı, ancak bir türlü yakalanamadığı tespit edilen A.Y., ifadesinde, "Allah belamı verseydi de Kocaeli'de iş yapmasaydım. Herkes uyardı beni Kocaeli'de iş yapma diye. Kimseyi dinlemedim" dediği öğrenildi.

Polisin Her Yerde Aradığı Suçlu, Yakalanınca Roman Havası Oynadı

ADLİYEYE SEVK EDİLİRKEN ROMAN HAVASI OYNADI

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edilirken A.Y.ile birlikte kuyumcudan bilezik çaldığı belirlenen gelininin arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Şüphelilerden A.Y. adliyeye sevk edilirken polislerin arasında roman havası oynadı.

Polisin Her Yerde Aradığı Suçlu, Yakalanınca Roman Havası Oynadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polisin Her Yerde Aradığı Suçlu, Yakalanınca Roman Havası Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Doğrucu davut:
    Yüzlerce kişinin canını yakmış suçsuz insanlarla aynı haklara sahip yaşıyorsa bu adalet sistemi caydırıcı değil.. İlk hırsızlıkta kes elini ikinciyi de peşinden mi yaptı kes o elini de üçüncüye hırsızlık yapabiliyormu bak bakalım... 4 0 Yanıtla
  • ...:
    NE ÜLKE OLDUK HE.KESİNLEŞEN ONLARDA DOSYALAR CEZALARI VAR OHH HEBAP GİBİ ÜLKEDEYİZ. SEN BEN SUÇSUZ BİRİ YAPSA YILLARCA ÇIKAMAYZ 2 0 Yanıtla
  • IM.:
    ADAM BILIYOR CEZA ALMAYACAK OYNAMAZMI.DISTAN MAHKEME SALIVER GITSIN ONDAN SONRA O ITTEN SIKAYETCI OLAN GARIBANIN VAY HALINE ADAMCAĞIZ UYKU UYUMIYOR 1 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement