Samsun'da Belediyeye Ait Çöp Kovası Hırsızlığı - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da Belediyeye Ait Çöp Kovası Hırsızlığı

Samsun\'da Belediyeye Ait Çöp Kovası Hırsızlığı

Samsun'un İlkadım ilçesinde parkta bulunan belediyeye ait çöp kovalarını çalan 2 seyyar hurdacı, polis tarafından yakalandı.

03.09.2024 16:35  Güncelleme: 16:38

Samsun'da parktaki belediyeye ait çöp kovalarını çalıp araca yükleyerek kaçan 2 seyyar hurdacı, vatandaşın ihbarı üzerin kaçarken yakalandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesindeki Batıpark'ta dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyyar olarak hurdacılık yapan A.R.K. ve T.Y. parka vatandaşların çöplerini atması için Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından konulan 6 ayrı metal çöp kovasını yanlarında getirdikleri kamyonete yükleyerek çaldı. Parkta bulunan vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Polis yaptığı araştırma sonucu A.R.K. ve T.Y.'yi kamyonetle kaçarken Canik ilçesi Belediyeevleri Kavşağı'nda yakaladı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan A.R.K. ve T.Y. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Belediyeye Ait Çöp Kovası Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement