Şırnak'ta sokak köpeği dehşeti: 3 kadın evlerinin önünde kabusu yaşadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şırnak'ta sokak köpeği dehşeti: 3 kadın evlerinin önünde kabusu yaşadı

20.06.2026 11:12

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, sabahın erken saatlerinde hayvanlarını çobana verdikten sonra evlerine dönen ve yaşları 50 ile 57 arasında değişen 3 kadın, kapılarının önünde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak hastanelik oldu.

Şırnak’ın Silopi ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde sabah saat 05.00 sıralarında hayvanlarını çobana teslim ettikten sonra evlerine dönen kadınlar, kapılarının önünde başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

YARDIMLARINA KOMŞULARI YETİŞTİ

Saldırı sonucu yaşları 50 ile 57 arasında değişen 3 kadın el, kol ve baş bölgelerinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarılan yaralı kadınlar, Silopi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Vatandaşlar, ilçede uzun süredir başıboş köpek sorununun yaşandığını belirterek, yetkililere çağrıda bulundu. Daha önce de birçok kez konuyla ilgili uyarılar yapıldığını ifade eden mahalle sakinleri, ilçe genelinde sokaklarda ve mahalle aralarında başıboş köpeklerin dolaşmaya devam ettiğini söylediler. 

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Şırnak'ta sokak köpeği dehşeti: 3 kadın evlerinin önünde kabusu yaşadı - Son Dakika


Advertisement