Tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunmuştu, serbest bırakıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunmuştu, serbest bırakıldı

Kocaeli'de bir otobüste giydiği çarşaf yüzünden bir kadına hakaret eden M.D.G., ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayda, M.D.G. isimli kadın, tesettürlü bir yolcuya sözlü tacizde bulunmuş ve diğer yolcuların tepkisiyle karşılaşmıştı. Tacize maruz kalan kadın yolcu şikayetçi oldu ve polis ekipleri M.D.G.'yi gözaltına aldı. Ancak M.D.G., ifadesinde sinirlendiğini ve tartıştığını belirterek serbest bırakıldı.

21.08.2023 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunmuştu, serbest bırakıldı

KOCAELİ Kocaeli'de otobüste yolculuk eden kadına giydiği çarşaf yüzünden hakaret eden ve gözaltına alınan M.D.G., ifadesi sonrasında serbest bırakıldı.

Olay, 2 gün önce Umuttepe'ye seyir halinde olan bir otobüste meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D.G. isimli kadın, önünde oturan tesettürlü yolcuya sözlü tacizde bulundu. "Burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada böyle yaşanmıyor. Peçeni al git" diyerek tesettürlü yolcuyu rahatsız eden M.D.G.'ye, diğer yolcular da tepki gösterdi. Olaydan sonra sözlü tacize maruz kalan kadın yolcu N.T., emniyete giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, M.D.G.'yi gözaltına aldı. İfadesi alınan M.D.G., çarşaflı kadına "Nerelisin?" diye sorduğunu ancak soruya cevap alamayınca Suriyeli olduğunu düşündüğünü söyledi. Tekrar soru sorduğunu ancak cevap alamayınca sinirlendiğini söyleyen M.D.G., bunun üzerine kadınla tartıştığını ifade etti.

M.D.G. hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan işlem yapıldı. Yapılan işlemleri sonrasında M.D.G serbest bırakıldı.

Tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunmuştu, serbest bırakıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunmuştu, serbest bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement