Oğlu TIR'ın Altında Kalan Acılı Baba, Olduğu Yere Çöküp Kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Oğlu TIR'ın Altında Kalan Acılı Baba, Olduğu Yere Çöküp Kaldı

Konya'da büyükbaş hayvan yüklü TIR'ın altında kalan 10 yaşındaki oğlunun durumunu soran baba, aldığı acı haberle olduğu yere çöküp kaldı.

28.05.2018 12:02  Güncelleme: 13:10

Konya'da büyükbaş hayvan yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu sürücünün 10 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası sürücü büyük üzüntü yaşadı.

Kaza, saat 07.30 sıralarında Konya-Adana karayolunun 59. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adana'dan Konya istikametine seyir halinde olan Süleyman Zeyrek idaresindeki 16 CGS 35 plakalı büyükbaş hayvan yüklü TIR, virajda hayvanların hareketlenerek dorseyi sallamaya başlamasıyla kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. Kazada sürücünün araçta bulunan 10 yaşındaki oğlu Berkay Zeyrek, olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü ve yedek şoför Recep İkiler yaralandı.

Oğlu TIR'ın Altında Kalan Acılı <a class='keyword-sd' href='/baba/' title='Baba'>Baba</a>, Olduğu Yere Çöküp Kaldı

ŞOKU ATLATAN BABA OĞLUNU SORDU

Yaralı Recep İkiler kaza yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden Berkay Zeyrek'in cansız bedeni cenaze aracına alınarak morga götürüldü. Yaralı sürücü Süleyman Zeyrek'e ise olay yerinde müdahale edildi. Kazayı şokunu atlatan ve oğlunun durumunu soran baba, acı haberi alınca büyük üzüntü yaşadı.

Oğlu TIR'ın Altında Kalan Acılı Baba, Olduğu Yere Çöküp Kaldı

HAYVANLARDAN 20'Sİ TELEF OLDU

Sürücü Süleyman Zeyrek'in besicilik yaptığı ve İskenderun'dan yüklediği büyükbaş hayvanları Balıkesir'e götüreceği öğrenildi. Kaza sonrası olay yerinde tespit için veteriner de geldi. Tırın dorsesinde 60 adet büyükbaş hayvan bulunduğu öğrenilirken, veterinerin yaptığı kontrolde dorsede bulunan hayvanlardan 20'sinin telef olduğu belirlendi.

Olay yerinden kareler;

Oğlu TIR'ın Altında Kalan Acılı Baba, Olduğu Yere Çöküp Kaldı
Oğlu TIR'ın Altında Kalan Acılı Baba, Olduğu Yere Çöküp Kaldı
Oğlu TIR\'ın Altında Kalan Acılı Baba, Olduğu Yere Çöküp Kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Oğlu TIR'ın Altında Kalan Acılı Baba, Olduğu Yere Çöküp Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Her şey düzelecek: 7 Haziranda AKP zulmünden kurtulacağız. Karanlığın içinden Mustafa Kemal gibi doğacağız 12 69 Yanıtla
    BLACK MAN: Daha ne zaman oy kullanmayı bilmeyen bi Angusla muhatap olmak istemiyordum ama gel de kızma. Lan oğlum olayın AKP ile ne alakası var aptal adam işte senin gibi mallar yüzünden CHP bu hallerde ya. 17 3 devam: siz ancak böyle hiç alakası olmayan haberin altına yazarsınız bu kafayla sizden bir cacık olmaz 5 2 0003: Sen Akp lisin. Herşey düzelecek rumuzlu kişi. bırakın şu ali cengiz oyununuda.Herkes özgürce oyunu kullansın 1 3 Bekleme: Çok beklersin 2 2 Mustafa Kemal: Bu haberin altınada bunu yazan zaten zulm edenin ta kendisidir. 0 0 beyin bedava: 7 haziran..? hayrola bomba mı patlatacaksınız? 0 0
  • gargamel: Makarnada bulunan yüksek karbonhidrat,beyin hücrelerini öldürüyor.Sonuç meeee 3 23 Yanıtla
    grav grav: sen ne eti yiyorsun da bunları saptaya biliyorsun bakim uzun burun 6 1
  • 01: Allah sabır versin kolay değil 24 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement