Van'da ekmek fabrikasında korkunç kaza: İşçinin kolu koptu - Son Dakika
3.Sayfa

Van'da ekmek fabrikasında korkunç kaza: İşçinin kolu koptu

Van'ın İpekyolu ilçesinde bir ekmek fabrikasında çalışan işçinin kolunun makineye kaptırılması sonucu kolu koparken, olay güvenlik kamerasına yansıdı. İşçi, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra Gaziantep'e sevk edildi.

09.03.2024 11:52  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın İpekyolu ilçesinde ekmek fabrikasında makineyi temizleyen işçinin kolu koparken, kan donduran olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, İpekyolu ilçesine bağlı Seyit Fehim Arvasi Mahallesinde yer alan bir ekmek fabrikasında 3 Mart 2024 tarihinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Ekmek fabrikasında çalışan F.Ç. (56) isimli çalışan, ekmek üretim makinesinin arka kısmında temizlik çalışması yaptı. F.Ç. temizlik yaptığı sırada makineye kolunu kaptırdı. İşçinin çığlıklarını duyan iş arkadaşları hemen yardıma koşarken, makineyi durdurmaya çalıştı.

KOPAN KOLU, BAŞKA BİR ÇALIŞAN TAŞIDI

Olayda F.Ç.'nin kolu koparken, haber verilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu. Kazada çok kan kaybeden F.Ç., daha sonra Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından F.Ç., Gaziantep'e sevk edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde F.Ç.'nin kopan kolu, başka bir çalışan tarafından taşındığı görülüyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Van\'da ekmek fabrikasında korkunç kaza: İşçinin kolu koptu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Van'da ekmek fabrikasında korkunç kaza: İşçinin kolu koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • V. A.: Allah allah içim gitti. Acil şifalar versin Rabbim. 33 0 Yanıtla
  • sait turk: ilk yardım eğitimi çok önemli en az bir kişinin bilmesi lazım, Allah şifa versin yazık olmuş 20 0 Yanıtla

Advertisement