Yurt Genelinde Mobese Kazaları Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Yurt Genelinde Mobese Kazaları Kamerada

Yurt Genelinde MOBESE Kazaları kameradaTRABZON - Trabzon'da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

24.08.2017 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurt Genelinde MOBESE Kazaları kamerada

TRABZON - Trabzon'da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Polisin özellikle trafik ve asayiş konusundaki en büyük yardımcısı olan MOBESE kameraları, yine birbirinden ilginç görüntüleri kaydetti. Görüntülerde, çeşitli cadde ve sokaklarda gündüz meydana gelen trafik kazaları yer alıyor. Yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına taksinin, diğer yandan bir erkeğe bir dolmuşun çarptığı görülüyor. Diğer bir kazada bir ticari pikap, seyir halinde trafik nedeni ile dururken arkadan bir arabanın ona çarpması olurken havalimanı mevkiinde bir kamyonetin kayarak bariyerlere çarptığı görülüyor. KARS - Kars'ta Ağustos ayında meydana gelen ve 5 kişinin yaralandığı 3 ayrı trafik kazası MOBESE kameralarına yansıdı.

MOBESE kamerasına yansıyan ilk görüntüde gece saatlerinde cadde üzerinde seyir halindeki iki otomobilin kırmızı ışık ihlali dolayısıyla kafa kafaya çarpışması yer aldı. Kazada iki otomobil sürücüsü de hafif şekilde yaralandı.

İkinci görüntüde de bisikletli çocuğa bir otomobil çarptı. Kazada bisikletli çocuk yaralanarak hastaneye kaldırıldı. HATAY- Hatay'da kaydedilen görüntülerde dönüş yapan sürücü karşı yönden gelen motosikletli ile çarpışıyor. Çarpmanın etkisiyle motosikletlinin arkasındaki yolcu takla atıp yere düşüyor. Motosiklet sürücüsü ise ayağını arabanın lastiğinden kurtarmaya çalışıyor. MERSİN - Mersin'de MOBESE kameralarına yansıyan görüntüde ise hız kurallarına uymayan sürücü sağa sola savruluyor ve yolun sağında park halinde duran araca çarpıp takla atıyor. Görüntüde kazayı gören kırmızı ışıkta bekleyen polis aracından inen polisinde olay yerine koştuğu görülüyor. ADANA - Adana, Mersin ve Hatay'da yaşanan kazalar, MOBESE kameralarına yansıdı. Hız kurallarına ve trafik krallarına uyulmaması sonucu meydana gelen kaza anı MOBESE kamerası tarafından kaydedildi.

Adana'da Buruk Mezarlığı civarında gerçekleşen kazada, kırmızı ışıkta hızla geçen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağ tarafından yoluna devam eden araca çarparak karşı şeritte kırmızı ışıkta bekleyen araca çarpıyor. Karşıdan karşıya geçmekte olan yaya ise kazayı fark edip durarak saniyeler ile kurtuluyor.

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'daki bazı kavşaklarda geçtiğimiz aylarda meydana gelen trafik kazaları an be an güvenlik kameralarına yansıdı.

Afyonkarahisar'da meydana gelen iki trafik kazası MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. "Kavşaklarda geçiş önceliğine uysalardı bu kazalar" olmazdı başlığı ile yayınlanan görüntüde ilk kazanın Jandarma Kavşağı'nda yaşandığı görülüyor. Sol taraftan gelen bir kamyonet hızla kavşağa girerek karşı tarafa geçmeye çalışırken o esnada aynı hızla kavşağa giren bir otomobil ile çarpışıyor. Çarpışmanın etkisi ile iki araçta savrularak yol ortasındaki bankete çıkarak durabiliyor. Kaza anında kamyonetin devrilme tehlikesi de atlattığı ve sağa, sola yalpaladığı görülüyor. ISPARTA - Isparta'da meydana gelen trafik kazaları, şehrin çeşitli noktalarına kurulu MOBESE'lere an be an yansıdı. O kazalardan birinin meydana geldiği nokta Sanayi Kavşağı. Eğirdir ilçesi istikametinden gelen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince aracı, önce Türk bayraklarının göndere çekildiği döner kavşağa çıktı ve hızla bayrak direklerinden birine çarptı. Çarpma sonucu bayrak direği yıkılırken, bayrak kavşaktaki ağacın üzerinde kaldı.

Yurt Genelinde Mobese Kazaları Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yurt Genelinde Mobese Kazaları Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement