Daha iyi bir yaşam çok yakında… - Son Dakika
Advertorial

Daha iyi bir yaşam çok yakında…

Daha iyi bir yaşam çok yakında…

Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketlerinden Makyol İnşaat'ın, yarım asırlık deneyimiyle oluşturduğu Makyol Yaşam Beylikdüzü Projesi'nin teslimine çok az kaldı.

02.10.2015 11:09  Güncelleme: 11:45
İlandır

Konumu ve mimarisiyle fark yaratan bu proje, sadece konut ya da dükkan seçenekleri sunmakla kalmıyor. Makyol İnşaat deneyimiyle ileriye yönelik iyi bir yatırım ve yüksek değerli bir yaşam sözü veriyor. Tüm ayrıntıları düşünülmüş bir projede yer almak, sürdürülebilir bir ortak hayat avantajını da beraberinde getiriyor. Konuklarımıza dünya standartlarında rahat bir yaşam sürmenin keyfini yaşatıyor.

Konumuyla yaşamı kolaylaştırıyor.

Makyol Yaşam sakinleri İstanbul'da trafik sıkıntısını yaşamadan, hatta hiç otomobil kullanmadan ulaşmak istediği her yere kolayca varıyor, günlük hayatının keyifli bir yaşama dönüştüğünü görüyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü, büyük marketler ve hastanelerin tam karşısındaki merkezi yerleşimiyle şimdiden yaşamı kolaylaştırma sözü veriyor.

Yaşamın kendisi bu Meydan'da!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin kalbinde yer alan ve bölgede benzeri olmayan açık hava sosyal yaşam ve alışveriş konsepti Makyol Meydan, Beylikdüzü'nde alışkanlıkları değiştiriyor. Açık havada alışverişten, kuru temizleme ve kuaföre kadar birçok ihtiyaç bu Meydan'da birleşiyor. Hoş kafeleri ve mağazaları ile ailesiyle keyifli vakit geçirmek isteyenlere açık havada rahatça alışveriş yapma imkanı sunuyor. Makyol Yaşam projesinin değerine değer katan Makyol Meydan, %100 yatırım %100 kazanç felsefesi ve farklı metrekarelerde 84 mağazasıyla sahiplerini bekliyor.

Sade tasarımlar, modern daireler…

Makyol Yaşam Beylikdüzü, 3+1, 2+1, 1+1 daire seçenekleriyle huzurlu ve tam donanımlı bir yaşam sunuyor. Çocuklu aileler için hayatı kolaylaştıran çözümleriyle dikkat çekiyor. Tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde ve kullanıcıların rahatları düşünülerek özel olarak tasarlanan daireler, henüz planları incelerken bile bir an önce eve kavuşma ve eşyaları yerleştirip orada yaşamaya başlama isteğini ortaya çıkarıyor. Aydınlık ferah ve konforlu salonlar, fonksiyonel mutfaklar ve çok daha fazla detayla pratik bir yaşama davet ediyor.

Neye ihtiyaç varsa, burada…

Makyol Yaşam sakinlerinin ihtiyacı olan her şey yanı başında. Anayollara Doğrudan Bağlantılı Yürüyüş Bulvarı, Özel Peyzaj Düzenlemesi, Havuz, Havuz Başı Sosyal Tesis ve Kafeterya, Her Daireye Özel Kapalı Otopark, Çocuk Oyun Parkı, Kapalı Devre Güvenlik Sistemi, Spor ve Sağlık Kulübü (SPA, Sauna, Fitness Salonu, Yürüyüş Bantları, Yoga Salonları, Dans Eğitim Merkezi), Koru, Açık Hava Spor Sahaları, Kreş ve Anaokulu ile tüm yaşam bir arada.

Son Dakika Advertorial Daha iyi bir yaşam çok yakında… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement