Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti - Son Dakika
Eğitim

Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2013/2014 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet töreni geniş bir katılımla gerçekleşti.

06.06.2014 16:05

Dicle Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2013/2014 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyet töreni geniş bir katılımla gerçekleşti. Dicle Üniversitesi kongre merkezinde yapılan mezuniyet törenine Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Kemal Timur, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Yücel, öğretim üyeleri, aileler ve edebiyat fakültesi öğrencileri katıldı.

Edebiyat Fakültesini birincilik ile bitiren Şivan Ayüs'ün konuşması ile başlayan tören de Ayüs, başarının sadece not ortalaması ile olmadığını ve başarının okuyup, öğrenmek ile pekiştiğini söyledi. Edebiyat Fakültesinin ayrıcalıklı olduğunu dile getiren Ayüs, başta kendilerine emek veren ailelere, öğretim üyelerine kendisi ve arkadaşları adına teşekkür etti.

Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Kemal Timur ise konuşmasına Diyarbakırlı şair Cahit Sıtkı Tarancı'nın "Desem ki" adlı şiirini okuyarak başladı. Okumanın önemine dikkati çeken Timur, kaliteli insan olmanın ve kaliteli bireyler yetiştirmenin gerekliliğini anlattı. Okuyarak bilgi sahibi olmanın insanını hem kendini tanıması hem de geliştirmesi için önemli olduğunu söyleyen Timur, bugünde emeği geçen herkesi kutladı. Açılış konuşmalarının ardından alfabetik sıraya göre bölüm mezunları sahneye çağrılarak, hocalarının ellerinden mezuniyet belgelerini aldılar. Mezun olan öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın mutluğunu yaşadılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement