TESK'ten Engelliler İçin Farkındalık Kampanyası - Son Dakika
Ekonomi

TESK'ten Engelliler İçin Farkındalık Kampanyası

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, engelliler için farkındalık kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

10.12.2014 10:09  Güncelleme: 10:39

ANKARA - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, engelliler için farkındalık kampanyası düzenleyeceklerini belirtti.

Palandöken, yaptığı açıklamada, konfederasyon olarak bugüne kadar mesleki eğitimlerle, öğrenci burslarıyla, projelerle topluma faydalı olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Engellilerin ve çocukların hedef grupları arasında yer aldığını belirten Palandöken, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda TESK, her yıl bir engelli grup için çeşitli faaliyetler düzenleyecek, toplumda farkındalık yaratacaktır. Bu faaliyetler resim sergileri, fotoğraf yarışmaları, TBMM gezileri, haberler gibi grupların ihtiyaçlarına göre düzenlenecek, faaliyetler için her yıl bir dernekle görüşme yapılacaktır. 2015 yılı için SERÇEV ile serebral palsili çocuklar için bir dizi etkinlik planlanmaktayız."

TESK, ocak ayında SERÇEV işbirliği ile Kaybolmaya Yüz Tutan Meslekler konulu fotoğraf sergisi düzenleyerek farkındalık yaratma projelerine başlayacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TESK'ten Engelliler İçin Farkındalık Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement