Anne ve Babanın Gözyaşları... 4 Yaşındaki Kanser Hastası Ramazan Yardım Bekliyor - Son Dakika
Genel

Anne ve Babanın Gözyaşları... 4 Yaşındaki Kanser Hastası Ramazan Yardım Bekliyor

Anne ve babanın gözyaşları... 4 yaşındaki kanser hastası Ramazan yardım bekliyor Kanser olduğu tesadüfen öğrenilen minik Ramazan'ın ailesi, 900 TL'lik ilacı alamadıkları için yardım bekliyor Anne Senem Alpsaran: "Akşamları yatamıyorum çocuğumun başında nöbet tutuyorum"HATAY - Doğuştan...

16.11.2017 13:43

Anne ve babanın gözyaşları... 4 yaşındaki kanser hastası Ramazan yardım bekliyor

Kanser olduğu tesadüfen öğrenilen minik Ramazan'ın ailesi, 900 TL'lik ilacı alamadıkları için yardım bekliyor

Anne Senem Alpsaran:

"Akşamları yatamıyorum çocuğumun başında nöbet tutuyorum"

HATAY - Doğuştan akciğer kanseri olan fakat 1 yıl önce tesadüfen kanser olduğu öğrenilen 4 yaşındaki Ramazan, Avrupa'dan 900 TL'ye gelecek ilacı alamadıkları için yardım bekliyor.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan Senem Alpsaran ve Cuma Alpsaran çifti, 4 yaşındaki çocukları Ramazan'ın geçen yıl geçirdiği bademcik ameliyatı sonrasında doğduğundan beri akciğer kanseri olduğunu öğrendi. Akciğer kanseri teşhisi konulmasının ardından minik Ramazan'ın durumu giderek kötüleşti. Anne Senem Alpsaran, oğlunun 1 yıldan beri akciğer kanseri olduğunu belirtip çocuğunun hayatını kaybetmemesi için Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanından yardım istedi.

"Duyun bu annenin feryadını"

Senem Alpsaran, evlerinin kira olduğunu ifade ederek, "Eşim günlük işçi olarak çalıyor. Çocuğumun her geçen gün sağlık durumu kötüye gidiyor. Sağlık Bakanlığı'nın karşılamadığı ve 'Ventavıs' isimli ilaç Avrupa'dan geldiğinden bu ilacın fiyatı 900 TL. Alacak paramız olmadığı için çocuğumun durumu çok kötüye gidiyor" dedi.

Anne Alpsaran, çocuğunun sayılı günleri kaldığını, çok ağır hasta olduğunu söyleyerek, "Ne olur sesimin duyulmasını istiyorum Cumhurbaşkanıma ve Sağlık Bakanıma sesleniyorum. Duyun bu annenin feryadını. Dinsin artık, çocuğum için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Yeter ki, çocuğum sağlığına kavuşsun. Çocuğum her gün böyle gözümün önünde eriyorken bende karşısında eriyorum. Allah rızası için sesimi tüm Türkiye'nin duymasını istiyorum. Çocuğumun bir an önce nakil olması lazım. Yoksa gözümün önünde ölüme gidiyor. Bu acımızın dinmesini istiyorum. Akşamları yatamıyorum, çocuğumun başında nöbet tutuyorum" diye konuştu.

"Oğlum gözlerimin içine bakıp dalıyor"

Baba Cuma Alpsaran ise gözyaşları dökerek çocuğunun bir yıldır bu durumda olduğunu belirtip, "Oğlum çok hasta, eskisi gibi kapıya koşarak 'baba' demiyor. Gözlerimin içine bakıp dalıyor. Yalvarıyorum Sağlık Bakanımıza, Bize bu ilacı almamız için yardım etmesini istiyorum. Çocuğum gözlerimin önünde eriyor. İlaç pahalı olduğu için alamıyorum. İnşaat işinde çalışıyorum, günlük yevmiye alıyorum. Aldığım para ev kirasını zor karşılıyor. 5 ay oldu ev kirasını ödeyemedim. Oğlumun yürümesini özledim. Bana 'baba' demesini özledim. Ne olur bize yardım edin. Bütün büyüklerimden yardım elini uzatmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Anne ve Babanın Gözyaşları... 4 Yaşındaki Kanser Hastası Ramazan Yardım Bekliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Anne ve Babanın Gözyaşları... 4 Yaşındaki Kanser Hastası Ramazan Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement