Diyarbakır'da binlerce vatandaş İstiklal Marşı, havai fişek ve konserle coştu - Son Dakika
Genel

Diyarbakır'da binlerce vatandaş İstiklal Marşı, havai fişek ve konserle coştu

Diyarbakır'da binlerce vatandaş İstiklal Marşı, havai fişek ve konserle coştu 23 Nisan binlerce vatandaş balkondan kutladı Diyarbakır'da görsel şov vatandaşları coşturdu Diyarbakır'da 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı İstiklal Marşı, havai fişek gösterisi ve konserle kutladı.

24.04.2020 00:17  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da binlerce vatandaş İstiklal Marşı, havai fişek ve konserle coştu

23 Nisan binlerce vatandaş balkondan kutladı

Diyarbakır'da görsel şov vatandaşları coşturdu

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı İstiklal Marşı, havai fişek gösterisi ve konserle kutladı. Binlerce vatandaş balkonlarında doyasıya eğlendi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde binlerce vatandaşlar saat 21.00'da İstiklal Marşını balkonlarında okudu. Daha sonra havai fişek ve konser gösterisiyle balkonlarında doyasıya eğlenen binlerce vatandaş doyasıya eğlendi. Görevleri başında olan güvenlik güçleri ve basın mensupları aileleriyle görüntülü bağlanarak anı yaşadı. Balkonlara asılan binlerce Türk Bayrağı görsel şölen oluşturdu. Kürtçe, Türkçe ve Zazaca şarkılar söylendikten sonra Ramazan Ayına özel ilahilerde okundu. Diyarbakırlılara unutulmaz yaşanan geceye vatandaşlar zılgırt ve alkışlarla eşlik ederek evlerinde halay çekti. Bazı vatandaşlar evlerinin balkonlarına 'Evde Kal' pankartları astı.

Diyarbakır\'da binlerce vatandaş İstiklal Marşı, havai fişek ve konserle coştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Diyarbakır'da binlerce vatandaş İstiklal Marşı, havai fişek ve konserle coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement