"Sokağa çıkma kısıtlamasında" mega kentin tarihi noktaları boş kaldı - Son Dakika
Genel

"Sokağa çıkma kısıtlamasında" mega kentin tarihi noktaları boş kaldı

"Sokağa çıkma kısıtlamasında" mega kentin tarihi noktaları boş kaldı Beşiktaş Meydanı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Galata Kulesi ve Ortaköy Meydanı havadan görüntülendi Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında bu hafta ikinci kez uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının...

18.04.2020 14:50  Güncelleme: 11:22

"Sokağa çıkma kısıtlamasında" mega kentin tarihi noktaları boş kaldı

Beşiktaş Meydanı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Galata Kulesi ve Ortaköy Meydanı havadan görüntülendi

İSTANBUL - Korona virüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında bu hafta ikinci kez uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından İstanbul'un tarihi noktaları havadan görüntülendi. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu tarihi yerler adeta sessizliğe büründü.

İçişleri Bakanlığı tarafından ikinci kez hafta sonu 2 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinin ardından mega kent tarihi günlerinden birini yaşadı. Her gün binlerce yerli ve yabancı turistin geldiği Beşiktaş, Ortaköy Meydanı ile Galata Kulesi ve binlerce aracın geçtiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü adeta sessizliğe büründü. Nöbetçi polis ekipleri dışında kimsenin görülmediği noktalar havada görüntülendi. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu yerlerdeki tarihi sessizlik dikkat çekti.

"Sokağa çıkma kısıtlamasında" mega kentin tarihi noktaları boş kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel 'Sokağa çıkma kısıtlamasında' mega kentin tarihi noktaları boş kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement