2. Yeşil Adımlar Projesinde Fidan Dikimi - Son Dakika
Güncel

2. Yeşil Adımlar Projesinde Fidan Dikimi

2. Yeşil Adımlar Projesinde Fidan Dikimi

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 2. Yeşil Adımlar Projesi Kapsamında Fidan Dikimi Kampanyası Başlattı.

28.03.2011 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Sağlık Grubu, 2. Yeşil Adımlar Projesi kapsamında fidan dikim kampanyası başlattı. Kampanyanın ilk gününde 400 çam fidanı toprakla buluşturuldu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Sağlık Grubu, Yeşil Adımlar Projesi'ni sürdürüyor. Projede yer alan ve bugün başlayan fidan dikim günleri, Mart ayı sonuna kadar devam edecek.

Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi'nin üst kısımlarındaki fidan dikimine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Orman Bölge Müdürü Adem Oklu, Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Doğan, Sağlık Grubu Başkanı Ayten Bahtiyar, konsey üyesi kadınlar ile Namık Kemal, Hacı Şakir Meliha Öz ve Hacı İbrahim Demirören Cumhuriyet ilköğretim okulu öğrencileri katıldı. 12 Haziran 2011'de yapılacak milletvekilliği seçimi nedeniyle kısa süre önce görevinden ayrılan Denizli Belediyesi eski başkanı Nihat Zeybekci de törene katılarak minik öğrencilerle bol bol fidan dikti.

Nihat Zeybekci, Denizli başta olmak üzere ülkenin her yerinin yeşillendirilmesi gerektiğini belirterek, 'Türkiye'nin yüzde 24'lük bir bölümü orman alanıdır. Bu rakam yüzölçümüne oranla oldukça düşüktür. Orman zengini bir ülke değiliz. Ülkemizin orman alanlarının artırılması siz öğrencilerimizin desteğiyle olacaktır. Bu nedenle sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün törene katıldınız ve her biriniz en az bir fidan dikecek. Yıllar sonra bu bölgenin yemyeşil olduğunu görecek ve katkınızın ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız' dedi.

Daha sonra yüzlerce öğrenci ve protokol üyeleri birlikte fidan dikti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2. Yeşil Adımlar Projesinde Fidan Dikimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement