Keçiören'de Ak Parti Kazandı - Son Dakika
Güncel

Keçiören'de Ak Parti Kazandı

Keçiören\'de Ak Parti Kazandı

Ankara'nın AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Mustafa Ak, resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını yeniden kazandığını açıkladı.

31.03.2014 00:04  Güncelleme: 16:39

Ankara'nın AK Parti Keçiören Belediye Başkan adayı Mustafa Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oy tasnifi sonucunda,  ikinci kez belediye başkanlığını kazandığını söyledi.

AK Parti adayı Mustafa Ak, kendisinin yüzde 43,2, CHP adayı Murat Emir'in yüzde 16,2, BBP adayı Turgut Altınok'un 13,2 ve MHP adayı Mehmet Ali Tanrıverdi'nin yüzde 8,1 oranında oy aldığını belirtti.

Ak, açıklamasında, Keçiören'de belediye başkanlığını yeniden kazandıkları için şu anda büyük bir sevinç içerisinde olduklarını belirterek, ikinci kez millete hizmet etme fırsatı buldukları için mutluluk duyduklarını kaydetti.

Güzel bir kampanya dönemi yaşadıklarını ifade eden Ak, "Bu kampanyada özellikle Keçiören'de 'Büyük Ankara Mitingi'nin yapılması Başbakanımız'ın Keçiören'de ayrıca bir miting yapması bizim açımızdan çok verimli oldu. Ama Türkiye'nin genel konjonktürü itibarıyla da bir yerel seçimden ziyade genel seçim havasın içerisinde geçen bir kampanya yaşadık. Hayırlı hizmetler diliyorum, Allah utandırmasın. Milletimize, Keçiörenimize, Ankaramıza, hayırlı olsun." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Keçiören'de Ak Parti Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement