23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

ERZİNCAN AA) - Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Hayrettin Paşa İlkokulu öğrencilerine devretti.

22.04.2016 18:45

ERZİNCAN AA) - Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Hayrettin Paşa İlkokulu öğrencilerine devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hayrettin Paşa İlkokulu öğrencileri, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, vali Kahraman makam koltuğunu, okul öğrencilerinden Aysun Erdoğan, Yiğit Bayraktar, Kaan Kaya ve Ela Naz Alak'a teslim etti. Koltuğu devralan öğrenciler kentte eksik gördüğü noktaları Vali Kahraman'a söyledi.

Vali Kahraman, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla birlikte bütün birimler de yerini bulmuştur. Bizler devletimizi, milletimizi bu makamlarda temsil ediyoruz. Milli egemenliğin gereği olarak bu makamları çocuklarımızın tanıması ve bilmesi ayrı bir önem arz ediyor." dedi.

Çocukların mümkün oldukça isteklerinin yerine getirileceğini belirten Kahraman, "Biz mümkün olduğu kadar ilin valisi, belediye başkanı, kamu kurum kuruluşları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları olarak çocuklarımızın isteklerini yerine getireceğiz. Gelişmemizin ve kalkınmamızın bir sonucu olarak çocuklarımızın istekleri de her zaman değişecektir." diye konuştu.

Ziyaret, öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement