24 Yaşındaki Kıdemli Çavuş Sur'da Şehit Düştü, Ateşi Trabzon'a Düştü - Son Dakika
Güncel

24 Yaşındaki Kıdemli Çavuş Sur'da Şehit Düştü, Ateşi Trabzon'a Düştü

24 Yaşındaki Kıdemli Çavuş Sur\'da Şehit Düştü, Ateşi Trabzon\'a Düştü

Şehit ateşi bugün Trabzon'a düştü. Sur'da teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı'nın Trabzon'daki baba evinden ağıtlar yükseldi.

05.02.2016 18:13  Güncelleme: 20:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı'nın Trabzon'daki baba evine ateş düştü.

ŞEHİT EVİNDE GÖZYAŞI SEL OLDU

İlçede süren operasyonlar kapsamında sabah saatlerinde girilen çatışmada ağır yaralanan ve Diyarbakır Askeri hastanesine sevk edilen Trabzonlu Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı, saat 14.15'de hayatını kaybetti.

"HANGİ HAİN ÖLDÜRDÜ SENİ"

Ankara'da görev yapan ancak geçici görevle Diyarbakır'a gönderilen Bıçakçı'nın şehit olduğu haberi, İnönü Mahallesi Çakır Sokak'ta yaşayan ailesini gözyaşlarına boğdu. Acı haberi alan Melek ve Sebahattin Bıçakçı ile kızları fenalık geçirdi. Abla Pınar Bıçakçı "Ablan kurban olsun sana. Daha sabah mesajlaştık. Kim vurdu seni? Hangi hain vurdu seni? Ölemezsin Ünal, ölemezsin" diye feryat etti.

Şehidin kız kardeşi Berna Bıçakçı ise "Ağabey, seni mi öldürdüler ağabey" diyerek ağladı. Oğlunun ölüm haberini aldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan Melek Bıçakçı ise sağlık ekiplerinin kontrolü altında evine götürüldü ve teskin edilmeye çalışıldı.

"ŞEHİT Mİ DÜŞTÜ ASKER, CENNET KOKTU HER YER"

Bu arada şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Nışancı'nın, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından bir süre önce "Şehit mi düştü asker, cennet koktu her yer" şeklinde paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. Şehit Ünal Bıçakçı'nın cenazesinin yarın Trabzon'da düzenlenecek olan törenin ardından toprağa verileceği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 24 Yaşındaki Kıdemli Çavuş Sur'da Şehit Düştü, Ateşi Trabzon'a Düştü - Son Dakika


Advertisement