30 Ağustos Zafer Bayramı - Emre Altuğ Konseri - Son Dakika
Güncel

30 Ağustos Zafer Bayramı - Emre Altuğ Konseri

- Kortej yürüyüşü detayı Emre Altuğ konseri detayı Konseri izlemeye gelen Manisalı vatandaşlardan genel detay Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Emre Altuğ'a çiçek takdimi Şarkıcı Emre Altuğ, Manisa'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı...

31.08.2017 01:18

- Kortej yürüyüşü detayı

Emre Altuğ konseri detayı

Konseri izlemeye gelen Manisalı vatandaşlardan genel detay

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Emre Altuğ'a çiçek takdimi Şarkıcı Emre Altuğ, Manisa'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında konser verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Sultan camii önünden gerçekleştirilen kortej yürüyüşle başladı. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'in da katıldığı yürüyüşte, Türk bayrakları eşliğinde marşlar söylendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda son bulan kortej yürüyüşünün ardından kutlamalar Erme Altuğ'un konseriyle devam etti.

Vali Güvençer, konser öncesi yaptığı konuşmada, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak "Eğer ortada bir zafer var ise bu zaferi kazanan var. Bu zaferi bu meydanlarda anlı açık, hür mutlu kararlı kutlaya bilenler varsa bu güzelliği bize armağan edenler var onlara selam olsun. Onlara minnet, şükran ve rahmet olsun. bizlere bıraktıkları emanete gerektiğinde canımız ve kanımız pahasına sahip çıkacağımızı sözü yemini kasabı olsun zafer bu büyük millete çok yakışıyor. Hiç kuşkunuz olmasın. 30 Ağustos 1922'de açılan bu kapının ardında bu büyük millet için çok büyük başarılar var hepimize hayırlı olsun. Zafer başarılar bizi bekliyor. Bu mukkades vatan bizim nazik ellerimizi terleyen anımızı kararlılığımızı dünyayı titretecek adımlarımızı bekliyor biz bu adımları atamaya hazırız." dedi.

Belediye Başkanı Ergün ise, bugün Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşların emanet ettiği Cumhuriyetin başlangıcı olduğu bir günü yaşadıklarını söyledi.

Ergün, "Takibi bu güzel günü sadece 95 yıl değil daha nice 195 yılları yaşayacak. Sizler yarının gençleri işte o 95 yıl önce yaşanan bu ülke için savaşmış başta atamız ve bütün silah arkadaşları gelecek kuşaklara yaşatacak sizlersiniz. Bizler bu anlayış ve bu doğrultuda üzerimize düşenleri yapmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki bütün gençlerimiz ve halkımız bu 30 Ağustosları fazlasıyla coşkulu bir şekilde bu gün yaşadığımız gibi gelecek günlerde de yaşayacak bundan hiç şüpheniz olmasın. Taki bu gün bu coşkumuzu da sizlerle beraber paylaşan Emre Altuğ'a da teşekkür ediyorum. Bizlere bu akşam katkı verdiği için." diye konuştu.

Konuşmaların ardından konsere devam eden Altuğ, yaklaşık 2 saat süren konserinde, alanı dolduran binlerce izleyicinin eşliğinde sevilen şarkılarını havai fişek gösterisi altında söyledi.

30 Ağustos Zafer Bayramı - Emre Altuğ Konseri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 30 Ağustos Zafer Bayramı - Emre Altuğ Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement