74 Yaşındaki Adamın Katil Zanlısı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

74 Yaşındaki Adamın Katil Zanlısı Yakalandı

74 Yaşındaki Adamın Katil Zanlısı Yakalandı

Beyoğlu'nda, çocuklarını kendisinden sakladığını düşündüğü 74 yaşındaki Arif Pektaş'ı bıçaklayarak öldürdüğü belirlenen Hacı Ali K., Şişli'de bir internet kafede yakalandı.

25.01.2012 14:08

Beyoğlu'nda, çocuklarını kendisinden sakladığını düşündüğü 74 yaşındaki Arif Pektaş'ı bıçaklayarak öldürdüğü belirlenen Hacı Ali K., Şişli'de bir internet kafede yakalandı. Cinayeti itiraf eden K., "Eşimden ayrıldıktan sonra 4 çocuğumun da izini kaybettim. Onları ararken çocuklarımı sakladığını düşündüğüm eski eşimin komşusu olan Arif Pektaş ile tartıştım. Evinde onunla kavga ederken bıçakla saldırdı. Bu sırada elinden kaptığım bıçakla onu öldürdüm. " dedi.

Kaptanpaşa Mahallesi Büyükaltaybaşı Sokak No: 33'te 19 Aralık 2011 tarihinde meydana gelen olayda, yalnız yaşayan 74 yaşındaki Arif Pektaş evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, Arif Pektaş'ın ilişkilerini mercek altına aldı. İfadesine başvurulan kişiler arasında bulunan A.K'nin "Babam Hacı Ali K., bizi sakladığını düşündüğü Arif Pektaş ile birkaç kez tartıştı." dedi.

Bu ifade üzerine araştırılan Hacı Ali K'nin, cinayetin ardından ortadan kaybolduğu anlaşıldı.

Şişli'de bir internet kafeye dün düzenlenen operasyonda da, Hacı Ali K. yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanan Hacı Ali K., cinayeti itiraf etti.

K. ifadesinde, "9 yılın ardından 1988 yılında eşimle boşandık. 4 çocuğumuzu yanıma aldım. Bir süre sonra onlara bakamayacağımı anlayınca çocukları, Adıyaman'daki anne-babamın yanına gönderdim. Çocuklar orada duramayarak İstanbul'a geri döndü. 3 yıldır onlardan ayrıydım. Annelerinin yanında da değillerdi. Eski eşimin komşusu olan Arif Pektaş'ın zaman zaman çocuklarıma yardım etmiş. Onun çocuklarımı sakladığını düşünmeye başladım. Birkaç defa evine gittim ve onunla tartıştık. Son gittiğimde kavga ettik. Bıçakla bana saldırdı. Bu sırada, elinden kaptığım bıçakla onu öldürdüm." dedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hacı Ali K., Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 74 Yaşındaki Adamın Katil Zanlısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement