A Takımı Davasında Beraat - Son Dakika
Güncel

A Takımı Davasında Beraat

A Takımı Davasında Beraat

Samsun'da, Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında yargılanan 43 kişi hakkında beraat kararı verildi.18 Nisan 2007 tarihinde Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gözetiminde İl Jandarma Komutanlığı tarafından...

07.10.2013 12:42

Samsun'da, Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında yargılanan 43 kişi hakkında beraat kararı verildi.

18 Nisan 2007 tarihinde Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gözetiminde İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen ve 'A Takımı' olarak bilinen operasyon kapsamında haklarında dava açılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, o dönemin Başkan Vekili Adnan Bahadır, Genel Sekreter Kenan Şara, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ve müteahhit Hasan Uçak'ın da aralarında bulunduğu 43 kişinin yargılandığı davada, 2. Ağır Ceza Mahkemesi bugün kararını açıkladı. Karar sonucunda 43 kişi "rüşvet, zimmet, cebri irtikap ve ihaleye fesat" suçlarından beraat etti. "Rüşvet, zimmet, cebri irtikap ve ihaleye fesat" suçlarından beraat eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve o dönemin Başkan Vekili Adnan Bahadır'ın Samsunspor'a yardım konusunda yargılanmaları için İçişleri Bakanlığı'ndan izin istenmesine karar verildi.

Mahkeme, bu davada tutuklananların tazminat almalarının önünü de açık bıraktı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel A Takımı Davasında Beraat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement