Adana'da Yeni Valiyi Karşılama Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

Adana'da Yeni Valiyi Karşılama Kuyruğu

Adana\'da Yeni Valiyi Karşılama Kuyruğu

Adana'da bürokratlar yeni atanan Vali Mahmut Demirtaş'ı karşılamak için valilik bahçesinde kuyruk oluşturdular.

13.06.2016 15:16  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler kararnamesiyle Mustafa Büyük'ün merkeze alanıp Adıyaman'dan Adana Valiliği'ne atanan Mahmut Demirtaş'ın karşılanması sırasında bürokratlar, valilik bahçesinde uzun bir kuyruk oluşturdu.

100 METRELİK KUYRUK OLUŞTU

Demirtaş için Adana Valiliği'nin bahçesinde karşılama töreni yapıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri Vali'yi karşılamak için yaklaşık 100 metrelik kuyruk oluşturdu. Çocukların çiçek verdiği Vali Demirtaş, kuyrukta bekleyen bürokratlar ve valilik çalışanlarıyla tek tek tokalaştı.

"ADANA'YA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Makama geçtikten sonra gazetecilerle görüşen Demirtaş, "Bir yanım Adıyaman'da kaldı ama Adana'ya geldiğim için mutluyum, gururluyum ve heyecanlıyım. Bana bu görevi veren başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza, bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Adana'nın büyük bir kent olduğuna vurgu yapan Demirtaş, kentin ekonomik ve sosyal tüm sorunları ve kazançları için çalışacaklarını söyledi. Demirtaş, daha sonra kamu kurum ve kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapıp kent hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Yeni Valiyi Karşılama Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • seko: Yanına bide kamera verselerdi yalakalar ifşa edilirdi.... 3 0 Yanıtla
  • Çotanak: Buradan soruyorum, vali makam aracimi yoksa ambulansmi oncelikli gecis ustunlugune sahiptir, elbetteki vali beyin araci, öyle olmasa giresunda kavsaktaki gorevli polis siren calan ambulansi bekletip vali konvoyuna gecis ustunlugu saglarmiydi 0 0 Yanıtla
  • Kahtali: Herkes onyargili tutturmus zoraki karsilama diye sayin valimiz adiyaman için yaptiklarinizi unutmayacaz (Bu adamin kiymetini bilin ilk geldiğinde biz bilmioduk simdi gitmesine icerleniyoruz) 0 0 Yanıtla

Advertisement