Adecco: EuroBasket 2013 'Organizasyon İK Tedarikçisi' - Son Dakika
Güncel

Adecco: EuroBasket 2013 'Organizasyon İK Tedarikçisi'

Adecco HR, Eylül ayında Ljubljana, Slovenya'da yapılacak olan EuroBasket 2013'ün organizasyon İK tedarikçisi olarak görevlendirildi.

10.04.2013 15:54

Organizasyon İK tedarikçisi olarak Adecco, personel yönetimi, organizasyon desteği ve gönüllülerin atanması gibi çeşitli roller üstlenecek. Gönüllü çalışanlar EuroBasket 2013'te çok önemli roller üstlenecek olup, organizasyonun pürüzsüz devam etmesi için 1.000'den fazla gönüllü çalışana ihtiyaç duyulacak.

Şimdiden 1.500'ü aşkın başvuru alındı. 37 ülkeden insanlar bu büyük spor olayının organizasyon ve uygulama sürecinin bir parçası olma dileklerini belirtti. Öyle ki, birçok aday Brezilya, Kolombiya ve Hindistan gibi Slovenya'ya oldukça uzak ülkelerden başvuru yaptı.

Adecco geçmişte de Slovenya Basketbol Federasyonu ile başarılı çalışmalar yapmış ve hala yapmaktadır. Basın toplantısı sırasında, Slovenya Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Iztok Rems, bu başarılı iş birliği ile ilgili şöyle konuştu: "Adecco, Slovenya Basketbol Federasyonu'nun organizasyonlarını personel ile tamamlayan en sadık işbirlikçilerinden biridir… Bu şirket bizim projemizin değerini fark ettiği için ve bizimle ortaklığını EuroBasket2013 ile zenginleştirdiği için büyük memnuniyet duymaktayız. Böylece projede yer alan üyeler ile birlikte biliyoruz ki; gönüllü adayların işe alım süreçlerinde de aktif bir şekilde bize yardımcı olan, dünyada İnsan Kaynakları Yönetimi alanındaki en büyük şirket ile ortaklığa sahibiz."

EuroBasket 2013 direktörü Ales Kriznar ise; "Adecco'nun EuroBasket 2013 ile olan ortaklığı; hem Adecco'nun işe alım alanındaki en büyük şirket olması, hem de EuroBasket 2013'ün Slovenya'nın bu yılki en büyük işvereni olması açısından pazarlama bakışının da ötesinde, semboliktir.(...) Bu proje ülke ve insanlar için oldukça yüksek öneme sahip olan büyük bir projedir" dedi.

"Adecco'da, önemli, eşi benzeri olmayan ve etkisi daha güçlü olan organizasyonları destekliyoruz – ki EuroBasket 2013 gibi bir oranizasyon da bunun doğruluğunu kanıtlamaktadır" diyen Adecco Slovenya Ülke Müdürü Miro Smrekar, "EuroBasket 2013, ekonomik açıdan Slovenya için çok önemli bir şanstır. Çünkü direkt ve indirekt olarak yeni istihdam sağlayabilmekte ve bu şekilde ilerlemeye katkıda bulunmaktadır. Bu kez, ülkemiz Avrupa'dan ve dünyanın her yerinden gelecek yabancı insanlar tarafından ziyaret edilecek. Bunların içlerinden bazıları üst düzey yöneticiler, şirket temsilcileri ve girişimciler olacak. Bu organizasyon Slovak şirketlerle işbirliği yapma olasılığını uluslararası halka sunabilmemiz açısından bize çok yardımcıdır" diye konuştu.

Adecco Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölge Müdürü Christos Misailidis ise görüşlerini şöyle ifade etti: "Adecco'da biz her zaman kurumlararası stratejik bağlantılar kurma ve bizim deneyimimizden yararlanarak geliştirilecek ve uygulanacak İnsan Kaynakları çözümlerini oluşturma peşindeyiz. Bilgimizi ve deneyimimizi amacımıza bağlı kalarak paylaşmayı, insanların ve organizasyonların 'daha iyi iş, daha iyi hayat/yaşam' söylemini gerçekleştirmesine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Biz her zaman ortak misyonumuza yaptığımız aktiviteler üzerinden hayat vermek için çabalıyoruz ve bu bağlamda atletik ruhtan ilham alıyor ve atletik ruhu teşvik ediyoruz."

EuroBasket 2013, EuroBasket şeklinde, FIBA Avrupa ve Yerel Organizasyon Komisyonu tarafından organize edilen 38. Avrupa Şampiyonası olacak. 4 Eylül – 22 Eylül tarihleri arasında Ljubljana – Slovenya'da yapılacak organizasyona, 24 takım katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adecco: EuroBasket 2013 'Organizasyon İK Tedarikçisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement