Ağrı'da AK Parti'ye 2 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da AK Parti'ye 2 Bin Kişi Katıldı

Ağrı\'da AK Parti\'ye 2 Bin Kişi Katıldı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir aşiretten yaklaşık 2 bin kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için AK Parti'ye katıldı.

20.02.2014 19:05  Güncelleme: 19:20

Patnos ilçesinde bir aşiretten yaklaşık 2 bin kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için AK Parti'ye katıldı.

Partiye katılım için kentteki bir düğün salonunda düzenlenen yemeğe, AK Parti Patnos Belediye Başkan adayı Cem Afşin Akbay, İlçe Başkanı Fatih Işık, Ağrı Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Varol ile "Memani" aşiretinden yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Dernek Başkanı Varol, yaptığı konuşmada, ailesi ve aşiretiyle AK Parti'ye katıldıklarını belirterek, 17 Aralık operasyonu kapsamında Başbakana, hükümete ve millete dayatılmak istenen iftira ve şartların devam ettiğini söyledi.

Operasyonun, barış ve kardeşlik sürecini hedef aldığını öne süren Varol, "Bu operasyonu gördükten sonra tıpkı Hz. İbrahim ateşe atıldığı zaman ağzında bir damla su getiren karıncayla arasında geçen diyalog gibi biz de en azından safımızı belli ettik. 2 bin kişiyle AK Parti'ye geçtik. Bu süreçte AK Parti'ye ve Başbakanımıza sahip çıktığımızı göstermek için bu katılımı gerçekleştirdik" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, AK Parti'ye destek olmak için söz veren grup, 14 Nisan Caddesi'ndeki AK Parti seçim bürosuna kadar yürüdü. Yol boyunca halkı selamlayan grup, burada AK Parti'ye katılım için başvuru yaptı. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da AK Parti'ye 2 Bin Kişi Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement