AK Parti'de Gündem Uyuşturucu - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de Gündem Uyuşturucu

AK Parti\'de Gündem Uyuşturucu

Şanlıurfa'da son dönemlerin en büyük sorunu haline gelen madde bağımlılığı AK Parti Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nda da gündeme geldi.

29.12.2015 13:27

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Aralık Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı GAP TEAM Kongre Salonu'nda yapıldı. Toplantıya tüm ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları, ilçe gençlik kolları başkanları, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve partililer katıldı. Divan teşekkülünün Seçim İşleri Başkanı Süleyman Elgün tarafından oluşturulmasının ardından Teşkilat Başkanı Bahattin Yıldız, Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak, Kadın Kolları Başkan vekili Ümran Bilim ve Gençlik kolları Başkanı Sedat Ertürk sunum yaptı.

BEYAZGÜL: AK PARTİ BÜYÜK BİR AİLE

Buluşmanın açılış konuşması yapan Parti İl Başkanı Beyazgül "Bu toplantı AK Parti ailesinin en önemli toplantısıdır" dedi.

Beyazgül konuşmasında şu ifadelerini kullandı: "2015 Ocak ayından göreve geldiğimizden bu yana çok hummalı bir çalışma geçirdik. Teşkilatımızın birçok genel kurulları, kongreleri oldu. Başkan ve yönetimleri seçildi. 7 Haziran seçimlerine girdik. 7 Haziran seçimlerin de Şanlıurfa bölgede yine en yüksek oyu aldı ve en yüksek milletvekilini çıkardı. Yüzde 48 civarında ol aldık ve Türkiye ortalamasının Yüzde 7 fazlasıyla. O tarihten sonra herkesin malumu olduğu üzere Türkiye koalisyon çalışmaları başladı. Halkımız diğer partilerin uzlaşmaz tutumuna tanık oldu. Bu arada AK parti kendi eksikliklerini gidererek 1 Kasım seçimlerine girdi. Bu seçimlerde yüzde 64,5 aldık. Yaklaşık Türkiye ortalamasının yüzde 14 üzerine çıktık. Bu başarı tabi ki öncelikle halkımızın başarısıdır. Şanlıurfa halkı bunu bir milli mesele olarak gördü ki bu bir milli meseledir. AK Parti'nin kaderi milletimizin kaderiyle özleşmiş durumdadır. Sandıklara çok güzel sahip çıktılar, iradelerini çok doğru yansıttılar ve konu mevzuyu yakınlarına çok güzel izah ettiler. Meselenin memleket meselesi, Türkiye meselesi olduğunu çok güzel izah ettiler."

'URFA'DA AMATEM OLACAK'

Danışma meclisleri toplantılarında gündeme gelen madde bağımlılığıyla ilgili konuyu en üst düzeyde gündeme getirdiklerini de sözlerine ekleyen Beyazgül, "Konunun çözümü için sayın içişleri Bakanımız kesin talimat verdi. Ne gerekiyorsa yapılacak Şanlıurfa'da olmayan AMATEM olacak. Emniyette narko timler var ve yine emniyet bu konunun üzerinde çok hassas bir şekilde duracak. Şanlıurfa bir müddet sonra inşallah bu sorunu konuşmayacak" diye konuştu.

Beyazgül'ün ardından söz alan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ise "1 Kasım bizler için zafer ve bayram olsun dedik ve Rabbim mahcup etmedi inşallah. 1 Kasım ümmet için bir zafer oldu. Bizler için değil sadece bizlere umut bağlayan, bizler için önemli olan bizlerin muzaffer olması içim Kâbe de, mescitlerde, Medine'yi münevvere de, mescidi nebevi de, Kudüs'te ve İslam coğrafyasının olduğu tüm mübarek mekânlarda bizler için dua eden çocuk, anne, kardeş, baba kim varsa bize dua eden insanların zaferi oldu" dedi.

Toplantının sonunda İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 1 Kasım seçimlerinde başarılı olan partisinin 13 ilçe başkanına teşekkür plaketi verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti'de Gündem Uyuşturucu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement