DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın, gazetecilerle iftarda buluştu - Son Dakika
Güncel

DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın, gazetecilerle iftarda buluştu

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Ramazan ayı dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle iftar programında bir araya geldi.

26.04.2022 22:49  Güncelleme: 23:10

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Ramazan ayı dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle iftar programında bir araya geldi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programında konuşan İl Başkanı Aydın, gezi olayları ve Kavala davası üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik yapılan eleştirileri kınadı.

Türkiye yakın tarihini çok yakından ilgilendiren bir yargılama dosyası ile karşılaştıklarını ifade eden Aydın, şunları söyledi:

"Gezi davasında başta Osman Kavala olmak üzere bütün vandallığın mimarı olduğuna kanaat getirilen sanıklara mahkemece cezalar verildi. yerel mahkeme kararıyla bu şahısların terör dolu sokak eylemlerini finanse eden, organize eden, bu işin içerisinde yer alan başaktörler olarak yer aldıklarına bir yerel mahkemenin hükmü tesis edilmiş oldu. bunun üzerinden maalesef hiç görmek istemediğimiz ve Türkiye demokrasisinin umarız bir daha şahit olmayacağı derecede alçakça bir saldırı furyası gerçekleşti. Başta CHP milletvekili Özgür Özel olmak Ahmet Şık başka bir milletvekili üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza çok nahoş, ağza alınmayacak şekilde tehdit içerikli bir dille saldırı silsilesi gerçekleştirilmeye çalışıldı. Akşamda bütün sosyal medya gündemi maalesef Türkiye'de bu şahısların yapmış olduğu alçakça ibretlik Cumhurbaşkanımıza yönelik hakaretleriyle doluydu. biz bunların hepsini şiddetle kınıyoruz. böyle bir dil, böyle bir üslup, böyle bir yaklaşım Türkiye'de yüzde 52 halkın oyuyla seçilmiş meşru bir cumhurbaşkanına bu şekilde bir tehdit dilinin kullanılmasını red ediyoruz ve bunu kesinlikle en üst düzeyden kınıyoruz. Bu insanlar milletvekililği dokunulmazlığı zırhı arkasına saklanarak bu eylemlerini gerçekleştiriyorlar."

Aydın, Ramazan ayı boyunca teşkilatlarla birlikte il ve ilçelerde çeşitli programlar gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın, gazetecilerle iftarda buluştu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın, gazetecilerle iftarda buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement