AK Parti İlçe ve Belediye Başkanları Toplantısı - Son Dakika
Güncel

AK Parti İlçe ve Belediye Başkanları Toplantısı

AK Parti Kütahya Genişletilmiş İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı yapıldı.

26.02.2018 20:15

AK Parti Kütahya Genişletilmiş İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı yapıldı.

Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde İl Başkanı Ali Çetinbaş başkanlığında yapılan toplantıya, Kütahya milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Çetinbaş, burada yaptığı açıklamada, AK Parti kadrolarının millete hizmet etmek için var olduğunu söyledi.

İl genelindeki kongre sürecinin İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi ile tamamlanacağını belirten Çetinbaş, şunları kaydetti:

"AK Parti kadroları milletimiz için çalışıyor. Dahada gelişmiş ve kalkınmış bir Kütahya için mücadele ediyoruz. Parti teşkilatımız, belediye başkanlarımız bulunduğu yöreye en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde oldu. Parti olarak halkımıza daha güzel verebilmek için kongre süreciyle yeni teşkilatlanma çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. İl kongremize Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Gençlik Kolları Başkanlığı Kongremize ise İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu katıldılar. İnşallah 3 Mart'ta yapılacak olan İl Kadın Kolları Kongresine de Başbakanımız Binali Yıldırım katılacaklar."

Çetinbaş, son kongreyi yaptıktan sonra tüm teşkilatlar olarak hemen çalışmalara başlayıp yollara düşeceklerini, çalmadık kapı sıkılmadık el, kazanılmadık gönül bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İlçe ve Belediye Başkanları Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement