Akhisar Belediyespor Midilli Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor Midilli Yolcusu

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak Yunanistan Süper Lig takımlarından AEL Kallonis ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor, yarın sabah Ayvalık'tan Midilli adasına gidecek.

09.10.2014 16:23

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak Yunanistan Süper Lig takımlarından AEL Kallonis ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor, yarın sabah Ayvalık'tan Midilli adasına gidecek. Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın iki ülke dostluğuna da önemli katkı sağlayacağını söyleyen Başkan Hüseyin Eryüksel, "Kallonis de bizim gibi kendi liginde ilk 5 haftayı 10 puanla kapamış bir ekip. Fair-Play'in ön plana çıkacağı, iyi bir hazırlık müsabakası olmasını diliyorum" dedi.

Başakşehir karşısında alınan 4-0'lık yenilgiye rağmen futbolculara duydukları güvenin sarsılmadığını sözlerine ekleyen Başkan Eryüksel, "Fenerbahçe galibiyeti sonrası gelen Başakşehir mağlubiyetinden herkesin ders çıkarması gerekiyor. Lig uzun bir maraton. İlk 5 haftada görüldüğü gibi zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Geniş bir kadroya sahibiz. Gelecek haftalarda henüz forma giymemiş oyuncular forma şansı bulabilir. Bu şansı değerlendirmek için herkesin çok çalışması lazım" mesajını verdi. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor Midilli Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement