Alanya'da Ağlatan Yangın - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Ağlatan Yangın

Alanya\'da Ağlatan Yangın

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir apartmanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye tarafından güçlükle söndürüldü.

04.01.2012 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir apartmanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, itfaiye tarafından güçlükle söndürüldü. Çatının büyük bölümü kullanılamaz hale gelirken, binada oturanlar söndürme çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.

Alanya Sugözü Mahallesi'nde Abdullah Çetinkaya'ya ait 3 katlı apartmanın çatı kısmında henüz belirlenemeyen nedenle saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Çatıdan duman yükseldiğini fark eden çevredekiler, olayı itfaiyeye haber verdi. Verilen adrese gelen Alanya Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Alevlerin alt katlara sıçramasını önlemek için çaba gösteren ekipler, yangını kontrol altına aldı. Çatıdaki yalıtım malzemelerinin yanması nedeniyle gökyüzünü duman kaplarken, bina sakinleri söndürme çalışmalarını gözyaşı dökerek izledi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından itfaiye ekipleri yangını tamamen söndürdü. Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Ağlatan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement